Living : Лица16 ОКТОМВРИ 2018

Една истински хубава жена на 50

Джулия Робъртс е по-успяла, щастлива и красива от всякога

Миналата година актрисата навърши 50 години, но това не й пречи да изкачва върхове…буквално.

Само преди дни Джулия Робъртс позира за корицата на Harper’s Bazaar, като фотосесията е направена в дива и скалиста част на Калифорния. И тъй като темата на списанието е била за смелостта, Джулия е решила сама да предизвика себе си като се изправи пред един от страховете си. 

В продължение на 7-8 часа актриста е висяла на въже, провесена от висока скала и както сама признава: “Определено ме е страх от височини. Гърлото ми започна да се затваря, а тялото ми да се тресе.”

Въпреки ужасяващото усещане, Джулия Робъртс изглежда просто зашеметяващо на снимките. Облечена в ефирни и цветни вечерни рокли, комбинирани с удобни и стилни спортни обувки, актрисата от хитовия филм “Хубава жена” е истинско доказателство, че възрастта не определя красотата на една жена.

Джулия Робъртс: “Истинската любов не идва при вас, тя е вътре във вас.”

Пътя до тази увереност и смелостта да пребори страховете си Джулия върви през целия си живот. В същото интервю, тя признава пред Опра Уинфри, че най-голямото предизвикателство за нея е да вярва в себе си.

Съвсем наскоро Джулия е усетила колко трудно е човек да е винаги уверен в себе си.

Племенницата й и колежка Ема Робъртс публикува снимка в Instagram, на която двете се наслаждават на слънчева сутрин, докато играят играят карти. Джулия веднага е нападната за вида си: “Много хора започнаха да коментират колко зле изглеждам и да ме оприличават на мъж. И аз бях изненада как се почувствах от това. Аз съм 50-годишна жена и знам коя съм, но все пак чувствата ми могат да бъдат наранени.”

За Джулия Робъртс красотата се състои в това да не се притесняваме да бъдем уязвими пред света и смело да разкрием своите страхове. Един страхотен пример, който си заслужава да последваме!

В галерията може да разгледате още снимки на Джулия Робъртс и сами да се убедите колко прекрасна и уверена е тя!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 МАРТ 2019

Честит рожден ден, Ева Лонгория!

За събитието сме създали компилация от най-добрите й визии.

Лица14 МАРТ 2019

Цялата истина за болестта на актрисата Селма Блеър

Звездата от "Секс игри" се бори с множествена склероза, като дори поставянето на диагноза се оказва труден процес

Лица12 МАРТ 2019

Коста Каракашян, българският танцьор, впечатлил света

Младият изпълнител създава и първия си танцувален документален филм "Waiting for color“.

Лица08 МАРТ 2019

Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

От ученичката, която пееше за любов и рисуваше по очите си с маркер, до успешната певица, която е днес - Тейлър Суифт наистина се е променила. Ето какво е научила през това време.