Living : Лица27 ЯНУАРИ 2018

20 години заедно: историята на Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин

И двамата имат провалени бракове зад гърба си, когато най-после откриват любовта

Двамата решават да се оженят тайно и единствените, които знаят за това, са най-близките им роднини и приятели. Джон Траволта, Кели Престън, Том Ханкс, Рита Уилсън и Марлон Брандо са били поканени на вечеря, която изненадващо за гостите се оказала сватбено тържество. “След майка й, Кели и аз бяхме единствените, които знаехме големите новини. Гледахме странно, но и бяхме доста развълнувани. Въпреки това мълчахме, защото Барбра ни помоли да запазим тайната”, признава по-късно Траволта.

Как Дженифър Анистън спасява брака си

Двамата сключват брак през 1998 г. в имението на Стрейзънд в Малибу, Калифорния. Тя е облечена във вълшебна рокля на Дона Каран. Датата е специална – 1 юли, когато отбелязват и втората годишнина от първата си среща. Стрейзънд изпява две любовни песни на своя любим съпруг, докато той изнася емоционална реч. “Не мога да обясня какъв късметлия съм да изпитам такова чувство в края на живота. Всяка нощ е едно ново приключение. Спането е загуба на време. Нямам търпение да я видя отново сутринта”, казва Бролин.

Днес Стрейзънд се гордее, че бракът й е продължил две десетилетия. Певицата и актриса споделя, че най-добрият урок, който е научила е как да казва истината, без да засегне чувствата на другия. “Далай Лама казва: “Поднасяй истината със състрадание”. Преди години бих използвала истината като оръжие, като: “Изглеждаш дебела, защото си дебела”. Докато истината със състрадание ще се поднесе по различен начин.”

Има и други тайни, които поддържат техния брак стабилен толкова дълго време. Но те са много по-практични. Бролин казва, че ключът към щастливите им отношения е наличието на отделни банкови сметки. “Ние сме разделили финансите си и така е по-добре. Имам си мои пари и тя си има свои. Това е третият ми брак и знам какви проблеми могат да възникнат заради пари, така че не исках никаква причина, която да доведе до развод и нов брак. Ние сме стабилни вече 20 години, така че явно това работи”, казва той пред The Huffington Post.

Иман за Дейвид Боуи: “Любимата ми любовна история е нашата”

За разлика от много звезди в Холивуд, Бролин признава, че семейните консултации им помагат, когато имат конфликт помежду си. “Вярвам в консултациите, когато някой има проблеми в брака си”, казва той за Entertainment Tonight. “Намерете рефер, говорете и ви се кълна, че до края на разговора, вече ще сте разрешили всички проблеми!”

Стрейзънд от своя страна, запазва романтиката жива, като му оставя мили бележки. “Винаги съм посрещнат с нещо хубаво, когато се прибера у дома”, казва Бролин пред ЕТ. “Винаги получавам бележки, като: “Побързай да се прибереш!” И когато стигна, винаги има още нещо, което ме очаква, и аз се старая да отвърна подобаващо.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица12 ФЕВРУАРИ 2020

Дженифър Анистън: "Живях в несигурност, но не се превърнах в мъченица"

Звездата е дете на разведени родители, чиито конфликти си обещала да не превръща в свой модел на поведение

Лица06 ФЕВРУАРИ 2020

Селена Гомес: "Оставям момичето, което беше тихо, слабо и тормозено, и се превръщам в това, което ми е писано да бъда"

Певицата признава, че се е страхувала, че албумът Rare ще сложи край на кариерата й завинаги

Лица04 ФЕВРУАРИ 2020

Странният случай на Били Айлиш: Певицата не е ходила на училище и живяла "без правила"

Родителите й били бедни и по-възрастни и талантливата певица от малка е трябвало да помага за издръжката на семейството

Лица28 ЯНУАРИ 2020

75 години след Холокоста - радостта да можеш да бъдеш със семейството си, заснета от Кейт Мидълтън

Херцогинята използва таланта си като фотограф, за да запечата щастието на оцелелите след Хоокоста