Късмет за Лъвовете, Скорпионите да вярват в себе си

Разберете как ще започне седмицата за вас

Днес Близнаците да се осланят на собственото си чувство за правота и да не слушат околните. Няма да сгрешат.

Представителите на зодия Стрелец на лидерска позиция трябва да отделят време, за да разберат по-добре колегите си и тогава да открият най-добрия подход за работа.

Овен
Днес всичко е във ваша полза. Напоследък сте отчаяни и сякаш нищо, с което се захванете няма смисъл. На първо време трябва да се занимаете с проблем, който бихте искали да се преструвате, че не съществува. Разрешете го и продължете напред.

Телец
Хората, с които се срещате днес, ще имат много важни контакти и ако сте находчиви, трябва да се възползвате от този факт. Ако трябва да поискате услуга от тях, сега е времето. Може да се изненадате с каква готовност ще се втурнат да ви помагат.

Близнаци
Няма значение какво очакват от вас другите хора. Трябва да направите това, което на вас самите ви се струва правилно. Запомнете, че те ще се оплакват каквото и да сторите, така че просто ги игнорирайте и се забавлявайте.

Каква майка ще сте според зодията

Рак
Днешните задачи ще ви удовлетворят, само ако се справите с тях сами. Нежеланието ви да работите с други хора може да предизвика напрежение на работното място, но сте в такъв период, че продуктивността ви зависи от това да можете да се съсредоточите максимално.

Лъв
Днес ще имате много късмет. Ако имате възможност да направите нещо необичайно през следващите 24 часа, не се колебайте. Това може и да е риск, но рисковете са това, което прави живота по-цветен.

Дева
Ако ви е трудно да се съсредоточите в ежедневните си задачи, може би трябва да приемете това като намек и да си вземете малко почивка. Другите очакват да сте изключително затрупани с работа, но не е задължително да изисквате това от себе си.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи13 АВГУСТ 2018

Седмичен хороскоп за 13 - 19 август

Близнаци и Раци да внимават в отношенията с близки и колеги

Хороскопи06 АВГУСТ 2018

Седмичен хороскоп за 6 - 12 август

Телците да се отдадат на хобитата си, Девите да се впуснат в неизвестното

Хороскопи01 АВГУСТ 2018

Много любов и еротика за всички зодии през август

Близнаците и Водолеите да се оглеждат - този месец ще срещнат своята половинка

Хороскопи30 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 30 юли - 5 август

Раците да оправят всички конфликти с половинката, Рибите да се отдадат на купони