Beauty : Тестваме за вас29 АВГУСТ 2015

Тествахме натурални средства за красота. Вижте кои действат!

Косопад, целулит, суха кожа и решенията за тях

Тествахме натурални средства за красота. Вижте кои действат!

Рициново масло за гъсти вежди

Ако случайно сте прекалили с употребата на пинсетата, а искате да сте с по-плътни вежди – дишайте спокойно, има спасение! То се крие в риционовото масло, което най-добре подхранва и стимулира растежа. Можете да го употребявате дори за косата си. Но внимавайте, защото то е със сравнително по-гъста консистенция от останалите масла.
Рициновото масло е особено подходящо не само за кожата (и то за чувствителна), но и за косата. То успокоява, почиства, подмладява кожата и сгъстява и стимулира растежа на косата. Локалното прилагане на рициново масло чрез масаж е показало, че има висока успеваемост в лечението на трихофитията, кожните възпаления, ожулванията, гъбичните инфекции, акнето и хроничния сърбеж.
Но как да го ползвате за веждите си?! Оставете пинсетите настрана за известно време и всяка вечер мажете веждите си с растителното масло. Мажете ги дори през почивните дни, когато сте си вкъщи. Ще забележите как в един момент те ще се сгъстят. А за да не попаднете в същата ситуация започнете да ходите на козметик, който да се грижи за веждите ви.
Какво е усещането: Честно казано, нищо не се усеща. Вярно, че не е много приятно да имате нещо мазно по лицето си, но пък всичко е на психическа основа. Единственото неприятно е ако излезете навън в този вид, защото ще ви изгледат странно. Така че винаги почиствайте лицето си преди излизане. Ползите обаче са повече от негативите.

Кафе за гладко дупе

Всички сме чували за чудесата на масажа с утайка от кафе. Ние обаче решихме да изпробваме този съвет и о, чудо – той наистина действа. Оказва се, че кофеинът, който се задържа в кафените зрънца има способността да отводнява мастните депа, да активира обменните процеси, да регенерира и тонизира кожата.

За да се сдобиете с перфектна визия, вземете утайка от кафе и докато сте под душа, ексфолирайте усърдно кожата по тялото си с него. Наблегнете най-вече на дупето, защото в крайна сметка там е слабото ви място. След това изплакнете и с душ гел, тъй като от кафето остава филм по кожата ви. Вече можете да се похвалите с мека като на бебе кожа.
След душа, намажете проблемите зони с подходящ антицелулитен крем и се масажирайте около 20 мин. След известно време не само ще усетите разликата, но и ще я видите в огледалото.
Какво е усещането: От търкането кожата ви ще се зачерви, но колко ще ви боли, зависи от самите вас. Ако търкате с по-голяма сила, кожата ви определено ще стане пламне. Но не се притеснявайте, това ще отмине бързо, а вие ще се сдобиете със супер нежна и блестяща кожа.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕСТВАМЕ ЗА ВАС

Мечтаех за този силует
Тестваме за вас27 ЮЛИ 2020

Мечтаех за този силует

Мислех си, че познавам LPG, но процедурите с апарата от най-новото поколение ми разкриха още по-впечатляващи резултати.

Editor's Choice: Режим за красота отвън и отвътре
Тестваме за вас18 АПРИЛ 2019

Editor's Choice: Режим за красота отвън и отвътре

Нашите изпитани съвети за грижа за кожата

Доверих се на кактус да хидратира кожата ми
Тестваме за вас26 МАРТ 2019

Доверих се на кактус да хидратира кожата ми

Продуктите от серията Cactus Blossom на The Body Shop бяха подложени на тест, който бе удоволствие

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията
Тестваме за вас23 ЯНУАРИ 2018

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

Благомира Василева, мениджър реклама в Miss Bloom, разкрива своите тайни