Beauty : Тестваме за вас23 ЯНУАРИ 2018

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

Благомира Василева, мениджър реклама в Miss Bloom, разкрива своите тайни

Зоната на корема е едно от местата, където мазнините се топят най-трудно. Оформянето на мускули пък е съвсем сложен процес.

Този проблем е особено очевиден при дамите, които вече са над 30. И дори стриктни хранителни режими и сериозни тренировки във фитнес залата не дават нужния резултат.

Благомира Василева е едно от момичетата от екипа на MissBloom. Тя винаги ни е впечатлявала със здравословния си начин на живот и перфектната визия, която демонстрира в ежедневието си. Ето защо, когато ни сподели, че е стопила 6 см от тънката си талия, ние останахме впечатлени, а тя сподели как е постигнала този удивителен резултат:

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

“Живея здравословно (доколкото това може да се случи в рамките на град София), храня се изключително полезно и нискокалорично, обикновено тренирам по 3-4 или дори 5 пъти седмично, не пуша и не пия никакъв алкохол, освен вино. Въпреки добре оформените мускули в резултат на дългогодишните ми редовни тренировки, в края на това лято започнах да трупам сантиметри в областта на талията. Увеличих тренировките, намалих малко храната, но въпреки всичко коремчето не изчезваше.

Кое е по-важно за отслабване: диета или тренировки?

В медиите, в които работя доста се обсъждат апаратните процедури за отслабване Venus Legacy. Чувала съм всякакви добри думи за тях, затова един ден реших да опитам.

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

Venus Legacy е апарат, с който се третират множество проблемни участъци в човешкото тяло, свързани с наднормено тегло, целулит, отпусната кожа след раждане или рязко отслабване. В моят случай, за 5 седмици талията ми се смали с 6 см, равняващи се на 8% от цялата обиколка. Това е и причината да разкажа малко повече за процедурата и как практически протича.

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

Лягам на кушетка, удобно ми е, комфортно и уютно. Терапевтката нанася контактен гел върху коремчето ми, след което започва процедурата. С плавни движения започва обработката на проблемния участък. Venus Legacy стопява целулита и намалява обиколките чрез комбинация 3 в 1 –  вакуум, радиочестота и мултиполярното магнитно поле.

Защо не успяваме да се сдобием с плоско коремче?

Не боли, не се усеща никакъв дискомфорт, напротив – само леко затопляне до 42-43 градуса в областа, която се третира. След края на процедурата кожата е зачервена в резултат на затоплянето и притока на кръв, както се вижда на последната снимка.

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

Не се притеснявайте ако по време на процедурата, третираната област се изпоти. Това е защото изхвърляте задържаните в клетките вода и токсини.

Времетраенето на една терапия за корем е 25 минути, след което с масажни движения терапевтката нанася и втрива антицелулитен серум. Препоръчителният брой процедури, които трябва да се направят, за да има задоволителен резултат са от 6 до 10. Прави се по една процедура през 7-8 до 10 дни.

Солена вана за по-плосък корем

В моят случай талията ми намаля с цели 6 см в периода между четвърта и шеста процедура.

Къде можете да я изпробвате? Препоръчвам ви салон Авантюрин, ново място в София, много приятно, уютно обзавеждане и изключително мил персонал.”

Последвайте Благомира във Facebook и Instagram!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕСТВАМЕ ЗА ВАС

Мечтаех за този силует
Тестваме за вас27 ЮЛИ 2020

Мечтаех за този силует

Мислех си, че познавам LPG, но процедурите с апарата от най-новото поколение ми разкриха още по-впечатляващи резултати.

Editor's Choice: Режим за красота отвън и отвътре
Тестваме за вас18 АПРИЛ 2019

Editor's Choice: Режим за красота отвън и отвътре

Нашите изпитани съвети за грижа за кожата

Доверих се на кактус да хидратира кожата ми
Тестваме за вас26 МАРТ 2019

Доверих се на кактус да хидратира кожата ми

Продуктите от серията Cactus Blossom на The Body Shop бяха подложени на тест, който бе удоволствие

Тестваме за вас: Грижа за кожата след 30, от Vichy
Тестваме за вас23 НОЕМВРИ 2017

Тестваме за вас: Грижа за кожата след 30, от Vichy

Лайфстайл редакторът Ася Иванова изпробва новата серия Slow Âge