Beauty : Съвети & тенденции19 НОЕМВРИ 2018

5-те най-добри безплатни грим съвета

За по-обемни мигли, по-пленителен поглед и по-лъчезарно излъчване

Докато грим продуктите струват (един куп) пари, тези съвети са напълно безплатни и изключително полезни.

В Интернет пространството може да откриете стотици, дори хиляди видеа, които предлагат страхотни съвети за перфектен грим, но ще се натъкнете и на много такива, чиито предложения няма да са ви от полза. 

6 съвета за красота от интернет, които трябва да избягвате

Ние направихме списък на най-добрите безплатни грим съвета, които ще допаднат на всяка жена, тъй като става дума за арсенал от основни козметични продукти, които използваме всекидневно.

Ето и кои са 5-те ни фаворита с които ще промените изцяло начина по който слагате грима си:

#1 Още спирала

Когато слагате спирала само от долната страна на горните мигли, много често тя натежава и започва да се рони. Ако искате по-обемни и дълги мигли, тогава ви препоръчваме да нанесете още един слой от любимата ви спирала и върху горната страна на миглите. Освен това, по този начин миглите ви ще изглеждат и по-добре оформени.

Кога трябва да изхвърлите козметиката си?

#2 Отървете се от излишното

Отново става дума за спирала, но по-скоро за това, което остава след нея. На почти всяка жена й се е случвало спиралата й да се рони или размаже, което може да развали целия грим, особено върху клепачите. Най-бързият и лесен начин да се отървете от излишния продукт е да пототпите главата на клечка за уши в хидратиращ крем. Той веднага ще отстрани размазаната спирала, а същевременно с това ще хидратира кожата ви и така няма да ви се наложи да повтаряте целия грим наново, а ще работи само върху участъка, който сте изцапали.

#3 Хидратирайте!

Този съвет е подходящ за всяка жена, която обича да използва хайлайтър. За да постигнете оптимални резултати, експертите съветват преди да сложите фон дьо тена, да нанесете хидратиращ крем на местата на които после ще поставите хайлайтър. По този начин кожата ви вече ще има естествен блясък, който озаряващият продукт само ще засили.

Ежедневният грим на Кандис Суанпоул

#4 Озарете клепача 

Ако търсите по-естественото излъчване, то тогава трикът с хайлайтър/светли сенки, поставени във вътрешния ъгъл на окото, със сигурност ви е добре познат. Но чували ли сте за поставяне на такъв продукт в средата на клепача? Нанесете хайлайтър или блестящи сенки върху тази част на клепача и така погледът ви веднага се променя, тъй като светлината ще падне именно там.

3 стъпки за перфектен есенен грим от Риана

#5 Срешете

Всяка жена, която е оформяла веждите си, преди това ги е сресвала. Защо тогава не решим и миглите си? Независимо каква е четката на спиралата ни, експертите съветват да ги сресваме след като нанесем първия слой. Така ще разнесете продукта равномерно и той няма да се спластява и да утежнява погледа ви.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции14 ЮНИ 2019

5 съставки в козметиката, които се разпадат под влиянието на слънцето

Ето кои съставки в козметичните продукти да не използвате в слънчевите дни

Съвети & тенденции10 ЮНИ 2019

Отървете се от пожълтяването на ноктите за пет минути

За целта ви предлагаме много лесна домашна рецепта

Съвети & тенденции07 ЮНИ 2019

Терапиите със сребро са ключът към перфектната кожа

Чували сме за процедури за красота със злато, но може би отговорът е в среброто

Съвети & тенденции06 ЮНИ 2019

Цветни уравнения за сандалите и педикюра

Освежете визията си с някоя от тези по-необичайни комбинации