Beauty : Грим24 ОКТОМВРИ 2018

3 стъпки за перфектен есенен грим от Риана

Певицата сподели своятa бюти рутина, вдъхновена от готическия стил

Тъмното червило е на почит при безупречния грим на поп иконата

Риана разкри на своите последователи и фенове в канала й в YouTube как постига идеалния есенен грим в 3 лесни стъпки. Визията й е вдъхновена както от готическия стил, така и от предстоящия празник Хелоуин. 

За видеото певицата, чието богатство достигна до впечатляващите 245 милиона долара тази година, използва продукти от собствената си марка Fenty Beauty, която дебютира в България само преди два месеца. 

Бюти триковете на Риана в 10 минути

Най-важната и интересна част от грима на Риана е тъмното червило, което типично в нейн стил е в много наситен черен цвят: “Много се вълнувам да ви покажа колко черно всъщност е това черно червило”, добави тя във видеото.

Ето и 3-те стъпки, с които Риана постига съвършения есенен грим: 

№1 Заложете на тъмно червило със силен пигмент

30-годишната актриса и певица съветва да изберем пигментирано тъмно червило, за да не се налага да го наслояваме многократно. Когато пигментът не е достатъчно силен, ефектът от черното червило се губи, а наслояването със сигурност не изглежда добре на устните.

№2 Дебелината на очната линия зависи от натиска на четката

Ако искаме по-тънка и нежна очна линия, то тогава трябва да използваме само връхчето на четката на очната линия. Певицата съветва да започнем от вътрешния ъгъл на окото, а към външния край на клепача да увеличим натиска, за да удебелим линията. Колкото по-плътна и дебела искаме да бъде линията, толкова повече трябва да натискаме с четката.

Риана използва хидратант за 12 долара

№3 Идеалните сенки имат нужда от малко блясък

За най-магнетичния поглед, Риана първо нанася на клепача сенки, един-два тона по-тъмни от кожата й. След това тя поставя сребристи блестящи сенки във вътрешния ъгъл на окото, защото както сама казва: “Не може без малко драма”. Съветът й е да не се прекалява с блясъка, тъй като на клепача вече има очна линия.

Очната линия, в комбинация със сребристите сенки и тъмното червило, създават баланс в грим визията и добавят доза характер и личен стил към цялостното излъчване.

Ето и видеото, в което Риана показва как постига своята грим визия:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим22 МАЙ 2019

Да придадем блясък на цялото лице с гланц за устни

Използвайте този продукт на макс, резултатът е изненадващо добър

Грим21 МАЙ 2019

Face Off: Булки без грим

Сватбеният макияж може да превърне една жена в друг човек, както ще се убедите от тези снимки

Грим08 МАЙ 2019

Гримът на звездите на Met gala 2019

Нарекоха го "гроздов сок“