Beauty21 МАЙ 2019

Косата ни също може да страда от бърнаут

Когато е уморена, безжизнена и без блясък, серията John Frieda Detox & Repair ще я почисти, освежи и възстанови

Стресът от забързаното и силно замърсено градско ежедневие изтощава не само съзнанието ни. Забелязвате ли как се отразява на косата?

За съжаление почти няма съвременна жена, която да живее в градски условия и да не забелязва, че косата й се зацапва по-бързо, изглежда безжизнена и е много трудно да й се придаде блясък. Серията John Frieda Detox & Repair е специално създадена, за да възстанови косата ни.

Серията се състои от шампоан, балсам, богата маска и защитен продукт без отмиване, специално формулирани да детоксикират косата и да й върнат мекотата, блясъка и енергията.

Продуктите са формулирани за суха, стресирана и безжизнена коса, която видимо е започнала да губи битката с външните агресори и с умората. Ако живеете в голям и замърсен град, ако третирате често косата си, ако я усещате уморена от прекомерното миене, тази серия продукти ще върне баланса й и ще я направи копринено мека.

Една от основните съставки във формулите е зеленият чай – богат на витамини, аминокиселини, полифеноли и минерали, той възстановява структурата на косъма, изглажда и омекотява. Стимулира растежа на косата, връща естествения блясък чрез възстановяване на липидните му компоненти, увредени от свободните радикали.

Специална система от би-протеин и хранителни елементи детоксикира косата. А маслото от авокадо подобрява здравината и цялостното състанояние на косъма. Подхранва, възстановява и заздравява фоликулите на косата, стимулирайки растежа й.

Освен на продуктите John Frieda Detox & Repair, съветваме ви да се доверите и на няколко лесни и изпитани метода за подсилване на уморената коса.

На първо място, избягвайте миенето с гореща вода, като вместо това изпозлвате приятно топла към хладка. След измиване попивайте с щадящи движения косата си с мека кърпа, вместо да търкате. Не разресвайте агресивно мократа коса – тогава тя е най-крехка и рискувате да я изтощите и накъсате.

Друг любим трик на нашия екип е обратното миене на косата. Използвайте балсама или маската Detox & Repair преди самото измиване, нанесени на суха коса и ще се убедите, че така продуктите действат по-интензивно, а след измиване косата е по-лека и чиста.

Повече информация за новата серия Detox & Repair може да откриете на Фейсбук страницата на John Frieda – https://www.facebook.com/JohnFriedaBulgaria/

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Грим12 СЕПТЕМВРИ 2019

Жените над 30 трябва да знаят това за фон дьо тена

4 правила за нанасянето на най-важния продукт във всяка грим визия

Съвети & тенденции07 СЕПТЕМВРИ 2019

По-големи и красиви устни с масаж у дома

Камъкът Гуа Ша помага не само за безупречната кожа, но и за красивите устни

Beauty новини06 СЕПТЕМВРИ 2019

Намалете перманентно и безопасно нежеланото окосмяване с новия Braun Silk expert Pro 5 – PL5124

Braun Silk expert Pro 5 – PL5124 перманентно премахва ненужните косъмчета нежно и прецизно с неговите 400 000 импулса

Beauty новини05 СЕПТЕМВРИ 2019

Пробиотиците забавят стареенето на кожата

Нови проучвания потвърждават, че тези добавки са добри не само за стомаха