Beauty21 МАЙ 2019

Косата ни също може да страда от бърнаут

Когато е уморена, безжизнена и без блясък, серията John Frieda Detox & Repair ще я почисти, освежи и възстанови

Стресът от забързаното и силно замърсено градско ежедневие изтощава не само съзнанието ни. Забелязвате ли как се отразява на косата?

За съжаление почти няма съвременна жена, която да живее в градски условия и да не забелязва, че косата й се зацапва по-бързо, изглежда безжизнена и е много трудно да й се придаде блясък. Серията John Frieda Detox & Repair е специално създадена, за да възстанови косата ни.

Серията се състои от шампоан, балсам, богата маска и защитен продукт без отмиване, специално формулирани да детоксикират косата и да й върнат мекотата, блясъка и енергията.

Продуктите са формулирани за суха, стресирана и безжизнена коса, която видимо е започнала да губи битката с външните агресори и с умората. Ако живеете в голям и замърсен град, ако третирате често косата си, ако я усещате уморена от прекомерното миене, тази серия продукти ще върне баланса й и ще я направи копринено мека.

Една от основните съставки във формулите е зеленият чай – богат на витамини, аминокиселини, полифеноли и минерали, той възстановява структурата на косъма, изглажда и омекотява. Стимулира растежа на косата, връща естествения блясък чрез възстановяване на липидните му компоненти, увредени от свободните радикали.

Специална система от би-протеин и хранителни елементи детоксикира косата. А маслото от авокадо подобрява здравината и цялостното състанояние на косъма. Подхранва, възстановява и заздравява фоликулите на косата, стимулирайки растежа й.

Освен на продуктите John Frieda Detox & Repair, съветваме ви да се доверите и на няколко лесни и изпитани метода за подсилване на уморената коса.

На първо място, избягвайте миенето с гореща вода, като вместо това изпозлвате приятно топла към хладка. След измиване попивайте с щадящи движения косата си с мека кърпа, вместо да търкате. Не разресвайте агресивно мократа коса – тогава тя е най-крехка и рискувате да я изтощите и накъсате.

Друг любим трик на нашия екип е обратното миене на косата. Използвайте балсама или маската Detox & Repair преди самото измиване, нанесени на суха коса и ще се убедите, че така продуктите действат по-интензивно, а след измиване косата е по-лека и чиста.

Повече информация за новата серия Detox & Repair може да откриете на Фейсбук страницата на John Frieda – https://www.facebook.com/JohnFriedaBulgaria/

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Съвети & тенденции28 МАРТ 2020

10 тайни за красотата на Бионсе

Нейният гримьор разкрива малките трикове, на които тя разчита всеки ден

Съвети & тенденции27 МАРТ 2020

Зоуи Дойч показва бюти рутината си, перфектна за дните у дома

Младата актриса за първи път разкрива как се грижи за красотата си

Beauty новини26 МАРТ 2020

Създателката на Huda Beauty дарява 100 хиляди долара за гримьорите на свободна практика

Худа Катан си е дала за цел да подкрепи гримьорите по света

Грим25 МАРТ 2020

Гримовете и четките могат да бъдат развъдник на бактерии

Дезинфекцираме всичко, но понякога пропускаме най-важното