Beauty : Beauty новини14 СЕПТЕМВРИ 2023

Станете следващата звезда на фризьорството в България

Запишете видео и сбъднете мечтата си още днес.

Ако фризьорството е ваша мечта и искате да сте следващата звезда на фризьорството в България, имате шанс да го постигнете точно сега. И то в рамките само не месец.

Ще имате възможността да спечелите безплатен достъп до професионален курс по фризьорство в най-голямата академия у насInspire. И няма да има никакво значение в коя точка на България се намирате, няма да се налага да пътувате и е напълно безплатно.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

Може да се включите в курса като запишете кратко видео с телефона си. В клипчето е необходимо да се представите, да споделите защо мечтаете да станете фризьор, да го качите в социалните мрежи Facebook и Instagram и да тагнете @Academy Inspire. Може да го изпратете и като съобщение. Това трябва да се случи най-късно до 11 октомври. А най-добрите 20 видеа ще спечелят безплатен достъп до онлайн курс по фризьорство.

Станете следващата звезда на фризьорството в България

КАКВО ТОЧНО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ?

Тези от вас, които се отличат с най-добро видео, ще имат безплатен достъп до първия интерактивен онлайн курс по фризьорство. Юе можете да научите основите на фризьорството само за месец. Академия Inspire разработи пилотен проект, където можете да се обучавате онлайн с топ преподаватели, да задавате въпроси, да практикувате и да напредвате чрез ежедневни заниманияКурсът е оптимизиран в 1 месец и дава базисната основа на професията Фризьор и всичко, което ви е нужно да знаете в 5 LIVE двучасови учебни сесии, разпределени в 4 седмици и посветени на ключови теми от фризьорството: Стайлинг, Форма (подстригване), Мъжко подстригване и Кокове плюс кариерна сесия за опциите за развитие в професията Фризьор у нас. Във всяка сесия ще придобивате основните знания по темата, ще може да задавате конкретни въпроси към преподавателя за техниките, ще получавате задачи и упражнения. Обучението ще ви даде основни познания за професията Фризьор.

Станете следващата звезда на фризьорството в България

БОНУС ОБУЧЕНИЕ

След преминаването на онлайн курса двама от онлайн участниците ще продължат обучението си в академия Inspire напълно безплатно (редовната цена на обучението е 3500лв), ще получат легитимна диплома за фризьор, платен стаж в салони Inspire и шеметна кариера. Останалите участници ще получат големи отстъпки от Академията и атрактивни награди.

За информация и въпроси винаги може да ни пишете на academy@inspirebg.com, тел. 0877 400 568 или на съобщения в социалните мрежи. Вижте всички условия тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Пролетно освежаване на косата в салони Inspire
Beauty новини28 ФЕВРУАРИ 2023

Пролетно освежаване на косата в салони Inspire

С настъпването на пролетта е време е за нов, по-жизнен и красив поглед върху цвета на косата ни.

Контурирането на Риана отнема само 60 секунди
Beauty новини22 НОЕМВРИ 2022

Контурирането на Риана отнема само 60 секунди

Тайната разкри нейният личен гримьор, а ние сме готови да попием информацията на секундата.

Любимият празничен подарък е тук
Beauty новини23 ОКТОМВРИ 2022

Любимият празничен подарък е тук

Най-щастливият период от годината започва по-рано с лимитирания адвент календар на Kiehl's.

Blemish Control на CeraVe ни представя три нови продукта
Beauty новини17 ОКТОМВРИ 2022

CeraVe представя Blemish Control

Мощната формула на бранда, съдържаща киселини, ниацинамид и серамиди, ефективно се бори с неравностите по кожата.