Beauty : Beauty новини05 ДЕКЕМВРИ 2018

Бюти грешките, които ви състаряват

Не пропускайте веждите и забравете за блестящия руж

Гримът е създаден не само за да подчертае женската красота, но и да скрие първите признаци на старост като фините бръчици около очите и устните.

Въпреки това, има някои продукти, които когато не са използвани правилно, е много възможно да имат обратен ефект и да добавят няколко години към лицето ви. Разберете кои са тези бюти грешки и как да ги избегнете:

#Пропускате веждите. Тънките вежди, според грим професионалистите, обикновено състаряват лицето. Плътните от друга страна, се свързват с младо и женствено излъчване.

#Пропускате и праймъра. Този продукт прави чудеса с фините линии, тъй като съдържа хилауронова киселина и силинкони, които запълват бръчиците и изглаждат тена на лицето ви. Ако имате тъмни кръгове под очите, пренасищането с коректор също ще ви състари. Поставете озряващ праймър в тази зона, а после само един слой от коректора.

5-те най-добри безплатни грим съвета

#Използвате грешния фон дьо тен. Ако не носите точния за вашата кожа цвят и не го блендирате добре, лицето ви ще изглежда напластено и старо. Консултирайте се с професионалист когато избирате цвят и използвайте леко влажен бюти блендър, за оптимални резултати.

#Удебелявате очната линия. Дебелата очна линия ще състари очите ви, а именно те са последното нещо, което остарява на лицето. Плътната черна линия ще утежни погледа ви, затова я нанасяйте бавно и внимателно и най-вече – възможно най-близко до миглите.

Най-добрите достъпни хайлайтъри

#Блестящ руж?! Ружът е създаден, за да придаде естествена и младежка руменина на бузите, но този с брокат прави точно обратното, като същото важи и за твърде яркия цвят. Изберете по-неутрален руж в бледо розово или праскова (според тона на кожата ви), а блясъкът оставете за хайлайтъра.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини14 АВГУСТ 2019

Селена Гомес се присъедини към отбора на певиците с бюти линии

Звездата работи върху бюти марка на нейното име

Beauty новини06 АВГУСТ 2019

Какво е бихектомията и кои звезди са се подложили на операцията?

Това е тайната на Анджелина за добре оформени скули

Beauty новини01 АВГУСТ 2019

Вече заемаме бюти тайните от австралийките

Манията към корейската козметика приключва, заместена е от тази на Австралия

Beauty новини24 ЮЛИ 2019

Най-странните бюти трикове на звездите

Някои от тези трикове наистина ще ви учудят