Beauty : Beauty новини05 ДЕКЕМВРИ 2018

Бюти грешките, които ви състаряват

Не пропускайте веждите и забравете за блестящия руж

Гримът е създаден не само за да подчертае женската красота, но и да скрие първите признаци на старост като фините бръчици около очите и устните.

Въпреки това, има някои продукти, които когато не са използвани правилно, е много възможно да имат обратен ефект и да добавят няколко години към лицето ви. Разберете кои са тези бюти грешки и как да ги избегнете:

#Пропускате веждите. Тънките вежди, според грим професионалистите, обикновено състаряват лицето. Плътните от друга страна, се свързват с младо и женствено излъчване.

#Пропускате и праймъра. Този продукт прави чудеса с фините линии, тъй като съдържа хилауронова киселина и силинкони, които запълват бръчиците и изглаждат тена на лицето ви. Ако имате тъмни кръгове под очите, пренасищането с коректор също ще ви състари. Поставете озряващ праймър в тази зона, а после само един слой от коректора.

5-те най-добри безплатни грим съвета

#Използвате грешния фон дьо тен. Ако не носите точния за вашата кожа цвят и не го блендирате добре, лицето ви ще изглежда напластено и старо. Консултирайте се с професионалист когато избирате цвят и използвайте леко влажен бюти блендър, за оптимални резултати.

#Удебелявате очната линия. Дебелата очна линия ще състари очите ви, а именно те са последното нещо, което остарява на лицето. Плътната черна линия ще утежни погледа ви, затова я нанасяйте бавно и внимателно и най-вече – възможно най-близко до миглите.

Най-добрите достъпни хайлайтъри

#Блестящ руж?! Ружът е създаден, за да придаде естествена и младежка руменина на бузите, но този с брокат прави точно обратното, като същото важи и за твърде яркия цвят. Изберете по-неутрален руж в бледо розово или праскова (според тона на кожата ви), а блясъкът оставете за хайлайтъра.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини21 ЯНУАРИ 2020

Дъщерята на Кайли Дженър също "създаде" грим колекция

Лимитираните продукти излизат на пазара навръх втория рожден ден на Сторми

Beauty новини20 ЯНУАРИ 2020

Изискана и съблазнителна, Кая Гербер за YSL Beauty

Звездата в тази кампания са блестящите устни

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Известните личности с красива кожа, но щура бюти рутина

Не следвайте тези съвети за красота, независимо от кого са

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Първата спирала, създадена от екипа на Риана

Брандът на звездата Fenty Beauty стартира новата година, като разширява портфолиото си