Звезди : Горещи новини05 ДЕКЕМВРИ 2018

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

Роклята на индийската красавица обра всички лаври

След няколко предсватбени тържества с най-близките си хора през последните дни, Приянка и Ник официално минаха под венчилото. Двамата се ожениха в луксозния хотел Umaid Bhawan Palace в Индия на 1 декември, но снимки от събитието двойката сподели едва вчера.

Сватбата на Приянка и Ник: Ден първи

През първите два дни на голямата индийска сватба, видяхме Приянка облечена в две традиционни рокли – една много пъстра и цветна по време на рисуването с къна и една в цвят шампанско на Ralph Lauren.

Сватбата на Приянка и Ник: Ден втори

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

На сватбения ден обаче, Приянка надмина всички очаквания като облече отново модел на Ralph Lauren, но този път роклята бе ръчно бродирана, а шлейфът ни остави без думи. Дължината му бе почти 23 метра, което наложи 5 души да го придържат докато булката вървеше към олтара. Тъй като бащата на Приянка – Ашок – си отива през 2013 след тежка борба с рака, майка й бе тази, която я изпроводи до олтара.

Приянка и Ник се появиха на корицата на сп. People малко след като официално станаха семейство и разказаха как е преминало всичко. И за двамата сватбената церемония е била изключително емоционална: “Едвам сдържах сълзите си. Бях притеснена и уплашена, но когато завесата се вдигна и видях лицето му, знаех, че това е най-правилното решение, което съм взимала в живота си!“, сподели Приянка.

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

Емоциите бяха много силни през цялото време. Цял живот си мислиш и мечтаеш за този момент. Ако трябва да съм честен, не съм си и представял, че може да бъде по-перфектен. Беше наистина много емоционално”, призна Ник.

Освен бялата рокля и западната традиция булката да върви към олтара, Ник и Приянка имаха и индийска церемония на която булката бе облечена в зашеметяваща червена рокля и много златни бижута.

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

Смесването на двете култури обаче не е било никакъв проблем за двойката: “Взехме традициите и на двете семейства и ги обединихме по начин, който на нас ни харесва. Беше изключително интересно да открием сходни неща помежду ни и да намерим най-добрия и уважителен начин да почетем вярата и обичаите и на двете семейства“, коментира Приянка.

Ден след сватбата, Приянка и Ник Джонас се отправиха към следващата церемония – Бидай, сватбен ритуал, при който семейството на булката дава своята благословия на нея и новия й съпруг. Малко по-късно младоженците бяха забелязани да отпътуват към медения си месец.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.