Астро Мания : Зодии21 ФЕВРУАРИ 2020

Зодиите, които най-трудно ще накараш да се влюбят

Тези знаци могат да изпитват силни чувства, но дълго ще бранят сърцето си, преди да допуснат в него нов човек

Има зодии, които скачат с главата надолу в любовта. И други зодии, които много бавно и трудно разтварят сърцето си.

Кои са зодиите, които трудно човек ще накара да се влюбят? Споделяме с вас, с уточнението, че те съвсем не са коравосърдечни и неспособни на сантименталност, романтика и силни страсти.

Но са взискателни или пък свръхчувствителни. Това ги прави предпазливи и са се научили да не се увличат по някого от пръв поглед. За да спечелите сърцето им, трябва да действате постепенно, да бъдете надеждни и последователни и наистина силно да ги впечатлите!

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Водолей

От всички зодии, може би именно Водолей се влюбват най-трудно. Причината е в тяхната интелигентност. Водолеите са реалисти и връзките им не се ръководят от сюжетите на холивудските романтични истории. Типичният Водолей иска първо да се увери, че един човек е достоен да му бъде приятел. Държат партньорът им да е умен, прям, интересен и многостранно развит. Докато не се уверят в тези качества на човека отсреща, не оставят емоциите да ги превземат.

Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

Стрелец

Стрелците за сред онези зодии, които истински се наслаждават на свободата си. Очарователни и вечно млади по дух, те живеят в постоянно преследване на следващото приключение. Изключително толерантни са към другите, но очакват същата толерантност в замяна. Не можеш да ги накараш да се обвържат, преди те самите твърдо да са решили, че си струва.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Дева

От всичко на света Девата най-много мрази нещата да се случват хаотично. И в работата, и в личния си живот тя иска да е сигурна, че с каквото и да се захване, то е наистина специално, смислено и си заслужава. Затова ако познавате Дева, която прескача от една двумесечна авантюра в друга, бъдете сигурни, че има силно влияние от друг знак в хороскопа си. Типичната Дева стъпва внимателно, когато се влюбва, резервирана и разсъдлива е. Ако отдаде сърцето си на някого, е за дълго.

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Близнаци

Близнаците се влюбват трудно, защото са твърде разсеяни. Колкото и да харесват някого, почти сигурно в момента паралелен живот живеят още няколко техни увлечения. Един човек може да ги изкушава сексуално, към друг да ги тегли заради неговия интелект и социален статус, с трети да имат общо хоби… И така почти до безкрай. Огромна рядкост е да се влюбят така силно, че да зарежат всичко странично. За доста представители на този знак, подобна любов така и не идва никога.

Кои зодии ви привличат най-силно?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии25 МАРТ 2020

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Ето отговорът защо дамите Овен и Лъв ще ви впечатлят от пръв поглед

Зодии19 МАРТ 2020

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

Това е дълго чаканият им шанс да се усамотят!

Зодии14 МАРТ 2020

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Излъжете ги и те ще ви покажат вратата, без да има връщане назад!