Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Тези знаци изживяват привличането много страстно, привързват се дълбоко и разделите ги опустошават емоционално

Зодиите, които изживяват любовта най-силно, дълбоко и болезнено, са четири.

За тях да се влюбят никога не е мимолетна, приятна и безобидна емоция. Чувствата им са дълбоки и често дори им причиняват болка. Затова пък любовта с представителите на тези зодии е истинска и винаги трайна.

Овен

Изразът “фатално привличане” добре описва един влюбен Овен. Хората от тази зодия се влюбват бързо и силно, изпитват собственическо чувство спрямо партньора си, ревниви са, затова пък много покровителствени и щедри. Ако им изневерят, превръщат живота на предателя в ад.

Телец

Управлявани от Венера, Телците са сред зодиите, за които любовта е водеща сила. Когато се влюбят, изпитват нужда да притежават партьора си. Искат пълна отдаденост, но са и много грижовни. Правят най-щедрите подаръци, подкрепящи са, обграждат половинката си с чувство за сигурност. Краят на една връзка може да срути целия им свят.

Как всяка зодия се справя с раздялата

Лъв

Това е най-властната зодия в любовта. Щедри са както на емоции, така и на подаръци, влюбват се с голяма доза идеализъм и са много пламенни в чувствата си. За тях двойката се превръща в център на света им. Проблемите идват от това, че във връзката типичният Лъв се изживява като шеф. Всяко противоречие става повод за драма, да не говорим за истинско предателство.

Скорпион

Любовта със зодия Скорпион винаги е страстна, крайна, разтърсваща. И винаги в нея има доза лудост и доза болка. Скорпионът обича дълбоко, но изпитва силна параноя, че ще бъде предаден. Понеже той самият изпитва несигурност и болка, причинява болка и на другия. Но ако можете да издържите на мъчението, ще ви възнагради с лоялност, каквато никой друг не може да ви даде. Скорпионът буквално би убил за този, когото обича.

Какво го възбужда според зодията му

Последвайте MissBloom във Фейсбук за още интересни материали за зодиите!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието

Астро съвети17 ЯНУАРИ 2020

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Всеки от знаците носи в себе си по нещо, което го прави запомнящ се еротичен партньор

Астро съвети14 ЯНУАРИ 2020

Най-подходящата сутрешна рутина за всяка зодия

Научете кой е вашият начин да се почувствате балансирани и изпълнени със свежи сили за новия ден!

Астро съвети19 ДЕКЕМВРИ 2019

С какво Коледа ви радва най-много според вашата зодия

Рак и Козирог черпят усещане за споделеност и стабилност от спазването на семейните традиции, докато типичният Стрелец се наслаждава да лудува навън с децата