Седмичен хороскоп за 30 юли – 5 август

Раците да оправят всички конфликти с половинката, Рибите да се отдадат на купони

Следващите дни ще бъдат особено емоционални за повечето зодии. Забавете обаче всички планове и внимавайте в комуникацията с околните.

Овен

Докато се опитвате да насочите вниманието си към едно-единствено нещо в службата  се оказва, че много проблеми изискват незабавна намеса, което ви затруднява още повече. Към края на седмицата плановете за почивка завладяват цялото ви внимание. Може би е време да се отпуснете и да се забавлявате.

Телец

Напоследък се чувствате притиснати от поредица непредвидени събития, така че може би наистина е време да помислите за малко почивка, дори да става дума само за уикенд извън града. Обърнете повече внимание на семейството и любимите си хора.

Близнаци

През следващите дни внимавайте с покупките на по-скъпите неща и ако много държите, обсъдете ги с половинката си. По-креативни и будни сте от обикновено, така че вложете енергията си в нещо полезно.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак

Усещате напрежение във връзките и чувствата ви, и ако напоследък имате проблеми с половинката, може би сега е времето да поговорите спокойно и да ги изясните. Избягвайте думи и действия, за които по-късно бихте съжалявали.

Лъв

Когато стане дума за романтика, следващите дни не са особено перспективни. Ретроградният Меркурий влияе негативно на поведението ви на работното място, правейки ви раздразнителни и разсеяни, но в петък нещата се нормализират.

Дева

Напоследък продължавате да мечтаете за доза забавления или интересна среща. Възползвайте се максимално от всеки момент и не отклонявайте предложенията за по питие след работа.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си