Седмичен хороскоп за 30 юли – 5 август

Раците да оправят всички конфликти с половинката, Рибите да се отдадат на купони

Следващите дни ще бъдат особено емоционални за повечето зодии. Забавете обаче всички планове и внимавайте в комуникацията с околните.

Овен

Докато се опитвате да насочите вниманието си към едно-единствено нещо в службата  се оказва, че много проблеми изискват незабавна намеса, което ви затруднява още повече. Към края на седмицата плановете за почивка завладяват цялото ви внимание. Може би е време да се отпуснете и да се забавлявате.

Телец

Напоследък се чувствате притиснати от поредица непредвидени събития, така че може би наистина е време да помислите за малко почивка, дори да става дума само за уикенд извън града. Обърнете повече внимание на семейството и любимите си хора.

Близнаци

През следващите дни внимавайте с покупките на по-скъпите неща и ако много държите, обсъдете ги с половинката си. По-креативни и будни сте от обикновено, така че вложете енергията си в нещо полезно.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак

Усещате напрежение във връзките и чувствата ви, и ако напоследък имате проблеми с половинката, може би сега е времето да поговорите спокойно и да ги изясните. Избягвайте думи и действия, за които по-късно бихте съжалявали.

Лъв

Когато стане дума за романтика, следващите дни не са особено перспективни. Ретроградният Меркурий влияе негативно на поведението ви на работното място, правейки ви раздразнителни и разсеяни, но в петък нещата се нормализират.

Дева

Напоследък продължавате да мечтаете за доза забавления или интересна среща. Възползвайте се максимално от всеки момент и не отклонявайте предложенията за по питие след работа.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук