Седмичен хороскоп за 30 юли – 5 август

Раците да оправят всички конфликти с половинката, Рибите да се отдадат на купони

Следващите дни ще бъдат особено емоционални за повечето зодии. Забавете обаче всички планове и внимавайте в комуникацията с околните.

Овен

Докато се опитвате да насочите вниманието си към едно-единствено нещо в службата  се оказва, че много проблеми изискват незабавна намеса, което ви затруднява още повече. Към края на седмицата плановете за почивка завладяват цялото ви внимание. Може би е време да се отпуснете и да се забавлявате.

Телец

Напоследък се чувствате притиснати от поредица непредвидени събития, така че може би наистина е време да помислите за малко почивка, дори да става дума само за уикенд извън града. Обърнете повече внимание на семейството и любимите си хора.

Близнаци

През следващите дни внимавайте с покупките на по-скъпите неща и ако много държите, обсъдете ги с половинката си. По-креативни и будни сте от обикновено, така че вложете енергията си в нещо полезно.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак

Усещате напрежение във връзките и чувствата ви, и ако напоследък имате проблеми с половинката, може би сега е времето да поговорите спокойно и да ги изясните. Избягвайте думи и действия, за които по-късно бихте съжалявали.

Лъв

Когато стане дума за романтика, следващите дни не са особено перспективни. Ретроградният Меркурий влияе негативно на поведението ви на работното място, правейки ви раздразнителни и разсеяни, но в петък нещата се нормализират.

Дева

Напоследък продължавате да мечтаете за доза забавления или интересна среща. Възползвайте се максимално от всеки момент и не отклонявайте предложенията за по питие след работа.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.

Хороскопи20 МАРТ 2019

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

С началото на новия сезон, ни очакват и нови преживявания.