Седмичен хороскоп от 6 до 11 януари

Козирозите ще имат възможност за кариерно развитие, а Девите ще имат страхотни отношения с половинката

След като официално празниците приключиха, много от зодиите няма да се чувстват готови да се завърнат на работа и това ще ги стресира. Други пък ги очаква съвсем различен сценарий – ще имат възможност да обърнат внимание на себе си и на половинката.

Овен

След празниците се чувствате мотивирани и енергични, затова и ще ви се иска да започнете възможно най-много странични проекти. Но не бързайте да се хвърляте с пълна сила, а си дайте възможност да се адаптирате към забързаното ежедневие. Среща с любим човек по средата на седмицата ще ви се отрази положително.

Телец

Тази седмица ще трябва да се справите с някои финансови проблеми, с които сте нямали възможност да се занимаете през миналата година. Макар и това да ви стресира, ще успеете да овладеете положението и дори  накрая на седмицата ще сте в по-добро положение от преди.

Близнаци

Пригответе се за доста хаотична седмица. Ще сте изправени пред много непредвидени обстоятелства, които меко казано ще направят ежедневието ви по-трудно. Опитайте се да подходите спокойно – в дългосрочен план тези не чак толкова приятни изненади ще се окажат положителни.

Рак

Седмицата се очертава да бъде позитивна за вас – ще прекарате страхотно с близък приятел и ще ви изненадат с приятни новини. Опитайте се да не взимате важни решения на работа, защото това може да ви се отрази зле в бъдеще.

Лъв

Тази седмица ще се наложи да пренасочите вниманието си от работата към семейство – близките ви ще имат нужда от вас. Това може да се отрази негативно върху емоционалното ви състояние, но след първоначалната вълна от проблеми, ви очаква подобрение и нещата изведнъж ще започнат да се нареждат.

Кой ще бъде най-щастливият ден за вашата зодия през новата година?

Дева

Идните дни ще са много подходящо време да обсъдите плановете си за бъдещето с половинката. Отношенията ви с него ще бъдат по-добри от всякога и това ще повдигне настроението ви, подобрявайки цялата ви седмица.

Везни

След почивката и многото неработни дни, сега изведнъж ще ви се струпат много задачи и седмицата ще бъде натоварена. Стресът ще се отрази и на емоциите ви и това може да ви навлече още повече трудности. Опитайте се да отделите поне няколко часа, в които да се погрижите за себе си.

Скорпион

Настроението ви след празниците рязко ще спадне и ще ви се прииска да промените нещо в живота си, особено по отношение на връзката с половинката си. Нещата ще се случват толкова бързо, че е възможно да вземете решение, за което да съжалите по-късно. Опитайте се да забавите темпото и да си дадете време да поработите върху проблемите си.

Стрелец

За разликата от другите, вие ще се чувствате много вдъхновени и мотивирани да се върнете на работа и съзнанието ви ще е изпълнено с идеи за бъдещето ви развитие. Възползвайте се от прилива на енергия и внимавайте да не се заразите с лошото настроение на хората около вас.

Козирог

Тази седмица ще бъде благополучна за кариерното ви развитие. С малка доза усилия от ваша страна и един или два компромиса по отношение на работната етика на колегите ви, ще успеете да си извоювате уважението на всички в офиса и дори възможност за по-висока заплата в бъдеще.

Ново начало според китайския хороскоп за 2020 година

Водолей

Точно в този момент новото начало ви плаши и това ще направи седмицата стресова за вас. Един съвет как да се справите по-лесно – опитайте се да не се влияете от това, което ви говорят колеги и връстници. Точно техните съвети може да ви докарат повече проблеми.

Риби

Не се притеснявайте, ако седмицата не започне позитивно. До средата й може да имате проблеми с половинката, а на работното място има възможност да възникнат интриги. Но за щастие, около четвъртък нещата ще започнат да изглеждат по-добре.

Най-големите страхове на всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

hero-slider
Хороскопи24 ЯНУАРИ 2020

Годината на Металния плъх идва - какво ни очаква според китайския хороскоп?

Разберете какво ви очаква през новата година според китайския хороскоп

Хороскопи20 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 януари

Седмицата предлага много възможности за зодиите - ще бъдем комуникативни и позитивно настроени за бъдещето

Хороскопи13 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Свети Валентин подрани с един месец - седмицата ще е страхотна за любовния живот на всички в зодиака

Хороскопи01 ЯНУАРИ 2020

Кой ще бъде най-щастливият ден за вашата зодия през новата година?

Научете кога да очаквате късметът да ви се усмихне