Седмичен хороскоп от 6 до 11 януари

Козирозите ще имат възможност за кариерно развитие, а Девите ще имат страхотни отношения с половинката

След като официално празниците приключиха, много от зодиите няма да се чувстват готови да се завърнат на работа и това ще ги стресира. Други пък ги очаква съвсем различен сценарий – ще имат възможност да обърнат внимание на себе си и на половинката.

Овен

След празниците се чувствате мотивирани и енергични, затова и ще ви се иска да започнете възможно най-много странични проекти. Но не бързайте да се хвърляте с пълна сила, а си дайте възможност да се адаптирате към забързаното ежедневие. Среща с любим човек по средата на седмицата ще ви се отрази положително.

Телец

Тази седмица ще трябва да се справите с някои финансови проблеми, с които сте нямали възможност да се занимаете през миналата година. Макар и това да ви стресира, ще успеете да овладеете положението и дори  накрая на седмицата ще сте в по-добро положение от преди.

Близнаци

Пригответе се за доста хаотична седмица. Ще сте изправени пред много непредвидени обстоятелства, които меко казано ще направят ежедневието ви по-трудно. Опитайте се да подходите спокойно – в дългосрочен план тези не чак толкова приятни изненади ще се окажат положителни.

Рак

Седмицата се очертава да бъде позитивна за вас – ще прекарате страхотно с близък приятел и ще ви изненадат с приятни новини. Опитайте се да не взимате важни решения на работа, защото това може да ви се отрази зле в бъдеще.

Лъв

Тази седмица ще се наложи да пренасочите вниманието си от работата към семейство – близките ви ще имат нужда от вас. Това може да се отрази негативно върху емоционалното ви състояние, но след първоначалната вълна от проблеми, ви очаква подобрение и нещата изведнъж ще започнат да се нареждат.

Кой ще бъде най-щастливият ден за вашата зодия през новата година?

Дева

Идните дни ще са много подходящо време да обсъдите плановете си за бъдещето с половинката. Отношенията ви с него ще бъдат по-добри от всякога и това ще повдигне настроението ви, подобрявайки цялата ви седмица.

Везни

След почивката и многото неработни дни, сега изведнъж ще ви се струпат много задачи и седмицата ще бъде натоварена. Стресът ще се отрази и на емоциите ви и това може да ви навлече още повече трудности. Опитайте се да отделите поне няколко часа, в които да се погрижите за себе си.

Скорпион

Настроението ви след празниците рязко ще спадне и ще ви се прииска да промените нещо в живота си, особено по отношение на връзката с половинката си. Нещата ще се случват толкова бързо, че е възможно да вземете решение, за което да съжалите по-късно. Опитайте се да забавите темпото и да си дадете време да поработите върху проблемите си.

Стрелец

За разликата от другите, вие ще се чувствате много вдъхновени и мотивирани да се върнете на работа и съзнанието ви ще е изпълнено с идеи за бъдещето ви развитие. Възползвайте се от прилива на енергия и внимавайте да не се заразите с лошото настроение на хората около вас.

Козирог

Тази седмица ще бъде благополучна за кариерното ви развитие. С малка доза усилия от ваша страна и един или два компромиса по отношение на работната етика на колегите ви, ще успеете да си извоювате уважението на всички в офиса и дори възможност за по-висока заплата в бъдеще.

Ново начало според китайския хороскоп за 2020 година

Водолей

Точно в този момент новото начало ви плаши и това ще направи седмицата стресова за вас. Един съвет как да се справите по-лесно – опитайте се да не се влияете от това, което ви говорят колеги и връстници. Точно техните съвети може да ви докарат повече проблеми.

Риби

Не се притеснявайте, ако седмицата не започне позитивно. До средата й може да имате проблеми с половинката, а на работното място има възможност да възникнат интриги. Но за щастие, около четвъртък нещата ще започнат да изглеждат по-добре.

Най-големите страхове на всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи30 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка