Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Събитията през идната седмица ще бъдат турбулентни. За зодии Близнаци, Везни и Стрелец им предстоят важни преживявания, които ще променят много аспекти в живота им.

Овен

Тази седмица може да бъде придружена с не малко проблеми от различно естество. Опитайте да страните от хорските приказки, защото има възможност да ви забъркат в неприятни скандали.

Телец

Част от влиянието на Меркурий ще продължи за вас и през идните дни. Отношенията ви с приятелите ви и семейството ще има възможност да се променят, но от вас зависи към добро или към лошо. Не оставяйте романтичните ви чувства да ви обсебят и заради това да пренебрегнете останалите в обкръжението си.

Близнаци

Дните от 5 до 12 август ще бъдат запомнящи се. Много важни неща ще се случат в предстоящата седмица, затова се съсредоточете в изпълняването на задачите си. Възможно е да проведете важен разговор с някого, с когото сте мислили, че няма да общувате повече.

Рак

Очертава се да бъде позитивна седмица за представителите на зодия Рак. Ще сте заобиколени с приятна за вас компания и нещата ще вървят добре за вас. Единствено се оглеждайте за маловажни финансови проблеми.

Лъв

Седмицата може да ви се стори по-скучна, в сравнение с предишната. Свободолюбивият ви характер ще търси възможност за волности и забавления, затова емоциите може да ви подтикнат да запазите втора почивка.

Тези три зодии никога няма да ви изневерят

Дева

Дайте си време да си починете, тази седмица отново ще имате възможност да размишлявате за случилото се с вас и това ще ви даде по-ясна перспектива за хората от обкръжението ви.

Везни

Няма да ви липсват ангажименти през следващата седмица – ще сте често обвързани с ангажименти както в работата, така и в личен план. Внимавайте, когато поемате отговорност за други хора или ще си навлечете сериозни неприятности.

Скорпион

Тази седмица е моментът да поправите отношенията си с близките си. Ако сте имали някакъв спор или период на неразбирателства, обърнете се към засегнатите от проблема и адресирайте случилото се. Сега ще можете да изгладите трусовете.

Стрелец

Избягвайте споровете с близките си тази седмица, има възможност безвъзвратно да повредите отношенията си с с тях. Не се поддавайте на силни емоции, защото те може да замъглят преценката ви.

Козирог

Въпреки готовността ви да се справите с всички проблеми и бързото ви мислене през седмицата, постоянно ще изникват нови предизвикателства пред вас. Но ако успеете да обърнете нещата във ваша полза, крайният резултат ще бъде много благоприятен.

Водолей

Ще бъдете изненадвани от развитието на събитията постоянно през тази седмица, но ако позволите на всичко само да се нареди, накрая нещата ще свършат с щастлив край за вас.

Риби

Внимавайте да не се доверявате на всеки тази седмица. Някой ще иска да ви навреди и добрият ви характер може да направи желанието на този човек по-лесно за изпълняване.

Най-големите използвачи в зодиака

Жените от тези зодии са пристрастени към флиртовете

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук