Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Седмицата ще бъде най-ползотворна за зодии Близнаци, Рак, Лъв и Скорпион.

Овен

Заради влиянието на пълнолунието в началото на седмицата ще почувствате нуждата да потърсите нещо допълнително, с което да запълните времето си, след като няма да сте в настроение за събиране с приятели. През уикенда, обаче, ще сте готови да промените това, като се заобиколите с близки, повлияни от Венера.

Телец

Седмицата ви ще е доста събитийна. Пълнолунието ще повлияе на начина, по който се представяте на работа и ще ви отвори нови възможности за кариерно развитие. По средата на делника пък влиянието на Меркурий ще ви направи силно чувствителни, но до накрая на седмицата ще сте готови за забавления.

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Близнаци

Вие попадате сред късметлиите тази седмица. Стига да се възползвате от отворилите се врати пред вас, ще можете да постигнете значителни успехи в кариерата, а междувременно ще се радвате на приятни емоции с половинката и семейството. През уикенда пък ще ви изненада рязко финансово подобрение.

Рак

Лятото може да е горещо, но за Раците тази седмица то ще е още по-горещо. Първоначално заради пълнолунието, а после заради влиянието на Венера – любовният, и най-вече сексуалният, ви живот ще просперира, докато паралелно на работа ще успявате да подобрите позицията си в очите на шефа.

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Лъв

Романтичното настроение ще завладее делника ви тази седмица още от самото му начало заради пълнолунието, което се случва във вашия месец. По-късно влиянието на Меркурий пък ще помогне за развитието на другите важни за вас връзки с близките и семейството.

Дева

Нека тази седмица ви послужи като време за работа върху себе си – погрижете се за здравето си, помислете какво можете да промените в рутината си и как да подобрите работната си позиция. Внимавайте при комуникацията с колеги, защото е възможно да възникнат конфликти.

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Везни

През делника се отдайте на повече събирания с приятели и поработете върху отношенията си с близките, а края на седмицата оставете единствено за себе си. Обърнете внимание на хобитата, които до сега може би сте пренебрегвали и се отдайте на един спокоен уикенд.

Скорпион

Каквото си пожелаете тази седмица, то неминуемо ще се сбъдне. Възползвайте се от късмета си през идните дни и дайте старт на промени в кариерата си, за които дълго сте се надявали.

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Стрелец

Делникът ще бъде подходящ момент да се впуснете в арт проекти, които да ви помогнат да се справите със стреса от работната седмица. През уикенда ще се справяте с проблемите по още по-приятен начин – с любим човек под завивките.

Козирог

Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт тази седмица, защото точно това ще ви послужи положително в любовния живот. Ако се освободите от задръжките и опитате нещо ново, ще създадете страхотни спомени за себе си и за половинката.

 

Секс съвети според зодията

Водолей

Пълнолунието във вашата зодия може да предизвика объркване в плановете ви и да създаде поводи за конфронтации с хората от работното място. Изчакайте до средата на седмицата, когато отново ще ви потръгне в отношенията с колеги и приятели.

Риби

Оставете се по течението – тази седмица не започва с обещания за приключения или важни събития, но е подходящ момент да се съсредоточите върху себе си и собствените си нужди. Вижте как ще ви се отрази времето насаме и си създайте план за следващите месеци.

Кои са най-стилните жени в зодиака?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари
Хороскопи18 ЯНУАРИ 2021

Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари

Водолей, Козирог и Лъв са сред най-големите късметлии тази седмица

22 зимни визии в червено
Хороскопи11 ЯНУАРИ 2021

Седмичен хороскоп от 11 до 17 януари

Седмицата е силно повлияна от новолунието в Козирог

Китайският хороскоп за 2021 година предвижда разочарования в любовта
Хороскопи10 ЯНУАРИ 2021

Китайският хороскоп за 2021 година предвижда разочарования в любовта

Но пък ще очакваме успехи в работата и финансите

Зодиите, за които януари е най-романтичен
Хороскопи08 ЯНУАРИ 2021

Зодиите, за които януари е най-романтичен

След днешния ден, 8 януари, започва благоприятен период за любовта с Венера в Козирог