Седмичен хороскоп от 27 април до 3 май

Нещата започват да изглеждат все по-добре – очаква ни една главно положителна седмица

Седмичен хороскоп от 27 април до 3 май

Много зодии ще се радват на успехи в личен и професионален план, но за съжаление, за сметка на отношенията с близките.

Овен

Преминаването на Меркурий в Телец ще ви помогне да поддържате финансите си в ред. Истински късметът ще ви се усмихне след четвъртък, когато ще започне серия от щастливи събития. Единственото предупреждение от нас – внимавайте  в радостта си да не забравите за нуждите на близките си, защото това може да предизвика конфликти.

Телец

В момента Меркурий се движи във вашия знак, което ви се отразява благоприятно – не се страхувате да говорите открито за целите си и да предприемете действие, за да ги изпълните. Заради влиянието на Слънцето пък ще сте заредени с увереност и това ще ви настрои за забавление.

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Близнаци

В началото на седмицата ще ви се иска да имате повече време за себе си и да се съсредоточите върху личните си проекти, затова и може да неглижирате професионалните си задължения. Към сряда обаче Луната ще се придвижи към втория ви дом и това отново ще ви мотивира да се захванете за работа. Благодарение на влиянието на Слънцето пък ще забравите за притесненията си и ще се насладите на време с близките си.

Рак

Ще ви зарадваме с новината, че през тази седмица ви очаква шанс за кариерно  и личностно развитие, но за съжаление то ще бъде за сметка на жертви в личния ви живот и отношенията с близките. Преминаването на Венера в Близнаци вероятно ще предизвика конфронтация и спорове, възможно е и да излезе наяве някоя нежелана тайна.

Седмичен хороскоп от 27 април до 3 май

Лъв

Може да се наложи тази седмица да поемете повече отговорности, отколкото ви се е искало, но това ще ви се отрази донякъде положително и ще ви зареди с добро настроение. След това на 29 април под влиянието на Луната и Нептун ще ви потръгне в любовен план и дори може да се окажете привлечени към някой съвсем неочакван кандидат за романс.

Дева

Вместо да се съсредоточавате върху ежедневните си задачи, които напоследък сякаш изсмукват вашата енергия и време, тази седмица ще искате да разпуснете и да се насладите на времето за себе си. Ще сте жизнени и щастливи, което ще ви накара да се фокусирате върху хубавите неща и дори ще започнете да си градите планове за бъдещето.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Везни

Любов, любов и пак любов за всички Везни тази седмица. На 30 април комуникативният Меркурий обединява сили с Уран във вашия осми дом и това ще повдигне вашето настроение за романтика. Ще можете свободно да комуникирате с партньора си и това ще ви помогне да пренесете връзката си на ново ниво.

Скорпион

Тази седмица ще се опитате да възстановите спокойствието и хармонията във вашите взаимоотношения и работата. Намеренията ви ще се окажат успешни, когато на 2 май Луната ще се премести във вашия единадесети дом, а заедно с влиянието на Меркурий и Сатурн това напълно ще преобърне начина, по който комуникирате с хората от обкръжението си.

Седмичен хороскоп от 27 април до 3 май

Стрелец

Тази седмица може да ви бъде много трудно да се съсредоточавате върху детайлите и няма да сте съвсем продуктивни. Въпреки че това може да не ви се хареса на момента, тези трудности са предназначени да ви помогнат да подобрите подхода си за в бъдеще.

Козирог

И вие сте сред зодиите, които тази седмица ще ги обземе силна любовна вълна и постоянно ще ви се иска да сте обсипвани с комплименти и любов от половинката. Това ще предизвика творческата ви страна и ще се отдадете на хобитата си и малките удоволствия, от които обикновено се лишавате.

Жените от всяка зодия в по едно красиво изречение

Водолей

Сатурн ще има неблагоприятно влияние върху отношенията ви с близките тази седмица. Вместо да упорствате и да търсите начин да поправите проблема, би било по-добре да спрете и да си направите почивка, по време на която да приоритизирате собствените си нужди.

Риби

Тази седмица потърсете начин да се погрижите повече за себе си и да се отдадете на приятни занимания. Влиянието на Венера ще ви накара да се фокусирате върху семейството си и това ще ви накара да осъзнаете, че се налага да направите някои важни промени в живота си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май
Хороскопи18 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 18 до 24 май

Телец, Козирог и Водолей - бъдете внимателни при всяка една крачка през новата седмица.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май
Хороскопи11 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май

През тази седмица е възможно да възникнат много конфликти с близките ни

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май
Хороскопи04 МАЙ 2020

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

Телец, Близнаци и Стрелец ги очакват немалко негативни ситуации в новата седмица

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии
Хороскопи02 МАЙ 2020

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии

За тях предстоящите 30 дни ще бъдат много спокойни, ползотворни и изпълнени с щастливи моменти