Астро Мания : Хороскопи26 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември

През последната седмица от октомври се фокусираме върху баланса между работата и личния живот

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември

Третата седмица от ретроградния Меркурий ще е най-добра за зодии Везни и Скорпион.

Овен

Макар и седмицата да започва с малки проблеми вкъщи, благодарение на пълнолунието през уикенда ще имате възможност да въведете ред във финансите си. Отдайте се на моменти за забавление с половинката.

Телец

Цяла седмица ще сте заредени с много енергия и настроение, благодарение на пълнолунието във вашата зодия на 31-ви. На работа ще се представяте отлично, но ние ви съветваме да поработите повече върху отношенията си с близките.

Гайд за оцеляване по време на ретрограден Меркурий

Близнаци

Опитайте да въведете баланс между работата и личните отношения, защото напоследък пренебрегвате едното в името на другото. Уикендът е подходящ момент да се разделите с онези неща, които са ви дърпали назад, и официално да се сбогувате с миналото.

Рак

Напук на ретроградния Меркурий вашата седмица ще е изпълнена с много социални контакти, които ще повдигнат настроението ви. Въпреки това следващите дни ни учат, че трябва да търсим баланса в ежедневието си, затова се отдайте на време насаме през уикенда.

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември

Лъв

Не се плашете, ако тази седмица не започне така, както сте очаквали. Скоро след това нещата ще влязат в ред от само себе си. Развитието в кариерата ще ви накара да прекарате повече време, работейки върху уменията си. Но не забравяйте да оставите последните дни от седмицата само за удоволствия.

Дева

Типично за времето на ретроградния Меркурий тези дни ще ви мъчи носталгията. Не се борете срещу емоциите, които миналото предизвиква, а използвайте момента, за да потърсите уроците, които предишни преживявания са ви научили.

Как всяка зодия се справя със стреса

Везни

Вие сте абсолютен победител тази седмица, защото, докато останалите зодии изпитват затруднения във връзките, вашите отношения с половинката ще са в своя апогей. Сексуалният ви живот също ще се подобри и с това ще получите нова доза самочувствие.

Скорпион

Подобно на Везните и вие ще сте облагодетствани от пълнолунието и за малко ще забравите за ретроградния Меркурий, благодарение на приятните моменти с близките. При вас единственият въпрос ще бъде как да въведете баланс между времето с половинката и това с приятелите.

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември

Стрелец

Ще изпитате рязка нужда от промяна, след като тази седмица ви застига меланхолията, предизвикана от ретроградния Меркурий. Дайте си повече пространство и време, за да се дистанцирате от всички фактори, които ви разсейват и ще можете да се фокусирате върху собственото си развитие.

Козирог

На работа ще имат нужда от вас и вие с радост ще протегнете ръка на колегите си – само внимавайте това да не се отрази на личния ви живот. През уикенда ще имате възможност да наваксате за допълнителния положен труд, благодарение на влиянието на пълнолунието.

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Водолей

Макар и тъжните емоции да ви гонят, опитайте се да се фокусирате върху позитивното. За да постигнете това, ще ви помогне времето, прекарано със семейството у дома.

Риби

Тази седмица ще ви накара да се запитате доволни ли сте от любовния си живот, или имате нужда от промяна. Преди размислите да ви провокират да направите голямо решение, се вслушайте в инстинкта си. Практичен съвет от близък ще ви помогне да въведете ред в живота си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца
Хороскопи23 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 ноември

Седмицата ще е най-успешна за зодии Телец, Везни и Козирог

Седмичен хороскоп за 1 - 7 октомври
Хороскопи16 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 ноември

Какъвто и да е делникът ви тази седмица, уикендът за всички ще приключи с романтика и секс заради влиянието на Венера

Седмичен хороскоп от 2 до 8 ноември
Хороскопи02 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 2 до 8 ноември

Време е да си поемем дъх - ретроградният Меркурий най-сетне приключва. 

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври
Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей