Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Ето какво ви очаква през идната седмица

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Седмицата от 24 до 30 юни ще бъде афектирана от множеството астрологически феномени напоследък и това ще се отрази на повечето зодии.

Овен

През следващите дни може да имате проблеми в работата, които да ви развалят настроението, но точно в такива моменти не трябва да забравяте за останалите хубави неща. В личен аспект нещата ще се развиват страхотно за вас, но ако позволите на кариерата да заеме превес над емоциите ви, близките ви ще пострадат най-много, защото ще се чувстват недооценени от държанието ви.

Телец

Забравете за негативизма, защото тази седмица под влиянието на Марс ще ви се случват само хубави неща. Всичко, с което се захванете ще ви се отдава, и отношенията ви с половинката ще вървят страхотно.

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Близнаци

Самочувствието ви напоследък е прекалено ниско и заради това опонентите ви може да се опитат да се възползват. Но вие имате много, за което да се гордеете със себе си, не го забравяйте и не се давайте на неприятелите.

Рак

Седмицата ще бъде бурна под влиянието на Венера и Марс – ще изпитвате постоянно възходи и падения в работата, но вашият поглед на нещата ще е нещото, което ще ви спаси. В любовта се подгответе за предизвикателства също, но не влагайте твърде много емоции в това.

Лъв

Нивата на мотивация и решителност ще преливат за Лъвовете през дните от 24 до 30 юни, но това, което не трябва да забравят е, че никак не са сами и винаги могат да помолят за малко помощ от близките си.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Дева

Ще ви бъде трудно да добиете ясна представа къде се намирате в живота си тази седмица. Многото ангажименти в работата, които постоянно ви тежат и физически, и психически, ще съвпаднат с проблеми в отношенията с половинката. Опитайте се да си дадете време, за да разчистите мислите в главата си.

Везни

Юпитер ще ви влияе благоприятно тази седмица и ще се чувствате самоуверени и непобедими. Използвайте това, за да постигате това, което искате. По отношение на любовния живот няма да имате никакви притеснения също – мъжете ще падат в краката ви без никакви усилия от ваша страна.

Скорпион

Притиснати сте да вложите повече от себе си в работата и чувствате напрежение от шефовете, но опитайте да издържите през този период, защото търпението и усилията ви ще бъдат възнаградени.

Зодиите никога няма да ви кажат, че…

Стрелец

Под влиянието на Венера любовните ви отношения ще ви вървят страхотно – ще се чувствате секси и ще намирате постоянно поводи за интимност с половинката. Заедно с влиянието на Луната цялостното ви настроение ще бъде силно оптимистично.

Козирог

Внимавайте какви решения взимате, особено от вторник нататък. Поставени сте в ситуацията, която ви дава много власт, но и отговорности, за които трябва да внимавате.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Водолей

В кариерен план може да се чувствате недооценени и дори да се замислите за смяна на работното място. Преди да вземете крайно решение от такъв тип, опитайте нещо различно – експериментирайте с ново хоби или занимание, което да ви подобри настроението и да забравите за проблемите.

Риби

Излезте от зоната си на комфорт и опитайте нови неща, които да подобрят настроението ви. Освен това се постарайте да прекарвате повече време с близките си – вашите отношения с тях ще са перфектни в следващите дни, така че се възползвайте.

4 зодии, които най-бързо се впускат в нова връзка след раздялата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври
Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей

"Рана на сърцето е рана на мисълта" и още от най-красивите цитати на Луиз Глюк
Хороскопи12 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Седмицата започва с началото на ретрограден Меркурий

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври
Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври
Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Посрещаме нов месец, както и ново пълнолуние