Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Ето какво ви очаква през идната седмица

Седмицата от 24 до 30 юни ще бъде афектирана от множеството астрологически феномени напоследък и това ще се отрази на повечето зодии.

Овен

През следващите дни може да имате проблеми в работата, които да ви развалят настроението, но точно в такива моменти не трябва да забравяте за останалите хубави неща. В личен аспект нещата ще се развиват страхотно за вас, но ако позволите на кариерата да заеме превес над емоциите ви, близките ви ще пострадат най-много, защото ще се чувстват недооценени от държанието ви.

Телец

Забравете за негативизма, защото тази седмица под влиянието на Марс ще ви се случват само хубави неща. Всичко, с което се захванете ще ви се отдава, и отношенията ви с половинката ще вървят страхотно.

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Близнаци

Самочувствието ви напоследък е прекалено ниско и заради това опонентите ви може да се опитат да се възползват. Но вие имате много, за което да се гордеете със себе си, не го забравяйте и не се давайте на неприятелите.

Рак

Седмицата ще бъде бурна под влиянието на Венера и Марс – ще изпитвате постоянно възходи и падения в работата, но вашият поглед на нещата ще е нещото, което ще ви спаси. В любовта се подгответе за предизвикателства също, но не влагайте твърде много емоции в това.

Лъв

Нивата на мотивация и решителност ще преливат за Лъвовете през дните от 24 до 30 юни, но това, което не трябва да забравят е, че никак не са сами и винаги могат да помолят за малко помощ от близките си.

Дева

Ще ви бъде трудно да добиете ясна представа къде се намирате в живота си тази седмица. Многото ангажименти в работата, които постоянно ви тежат и физически, и психически, ще съвпаднат с проблеми в отношенията с половинката. Опитайте се да си дадете време, за да разчистите мислите в главата си.

Везни

Юпитер ще ви влияе благоприятно тази седмица и ще се чувствате самоуверени и непобедими. Използвайте това, за да постигате това, което искате. По отношение на любовния живот няма да имате никакви притеснения също – мъжете ще падат в краката ви без никакви усилия от ваша страна.

Скорпион

Притиснати сте да вложите повече от себе си в работата и чувствате напрежение от шефовете, но опитайте да издържите през този период, защото търпението и усилията ви ще бъдат възнаградени.

Зодиите никога няма да ви кажат, че…

Стрелец

Под влиянието на Венера любовните ви отношения ще ви вървят страхотно – ще се чувствате секси и ще намирате постоянно поводи за интимност с половинката. Заедно с влиянието на Луната цялостното ви настроение ще бъде силно оптимистично.

Козирог

Внимавайте какви решения взимате, особено от вторник нататък. Поставени сте в ситуацията, която ви дава много власт, но и отговорности, за които трябва да внимавате.

Водолей

В кариерен план може да се чувствате недооценени и дори да се замислите за смяна на работното място. Преди да вземете крайно решение от такъв тип, опитайте нещо различно – експериментирайте с ново хоби или занимание, което да ви подобри настроението и да забравите за проблемите.

Риби

Излезте от зоната си на комфорт и опитайте нови неща, които да подобрят настроението ви. Освен това се постарайте да прекарвате повече време с близките си – вашите отношения с тях ще са перфектни в следващите дни, така че се възползвайте.

4 зодии, които най-бързо се впускат в нова връзка след раздялата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности