Астро Мания : Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Телецът да внимава през дните от 2 до 8 септември, очаква го много стрес, а Лъвът ще трябва да забави темпото за по-важни неща от работата.

Овен

Каква седмица ви очаква само! Романтичен жест от човек, към когото дълго време таите чувства, ще ви изненада тази седмица и точно сега ще е най-добрият момент да ескалирате връзката си.

Телец

В следващите дни ще сте подложени на много динамика и стрес, така че опитайте да пестите енергията си и да се фокусирате върху истински важните неща. Вероятно в работата ще намерите добра възможност да се разсеете от проблемите.

Близнаци

Съсредоточете се върху връзките си с хората. Напоследък сте проактивни и в следствие от това страдат отношенията ви с близките ви. Сега ще е добра идея да им отделите повече от времето си и да опитате да разрешите стари проблеми.

Рак

Събитията през идните дни ще ви очароват приятно. Ще има развитие в работата, което не сте очаквали, а разговор с човек, който ви интересува ще ви изненада, но и зарадва.

Лъв

Затишието, което ви очаква в следващите дни може да ви отегчи, но ще бъде за ваше добро. Дайте си време да се насладите на тишината и да опознаете себе си.

Дева

Мислите за бъдещето ви карат да изпадате в неприятно емоционално състояние. През следващата седмица ще се чувствате притиснати от времето и малко безпомощни срещу обстоятелствата. В семейството ви може да се появят и неприятни ситуации, които ще направят ситуацията за вас още по-неприятна.

Везни

Ако нищо друго, поне тази седмица ще ви донесе късмет с парите. Сега ще бъде наистина добър момент да се насладите на малко шопинг терапия и да си купите есенните модели, които сте набелязали от седмици.

Скорпион

Ще чувствате нуждата да си починете и дори малко да бездействате. В това няма нищо лошо, тази седмица е подходящо време да го направите. Като оставим това настрана, всичко друго през идните дни ще върви добре за вас – ще имате приятни разговори с близките си и няма да изпитвате особени проблеми в работата

Стрелец

Ще изпитвате главно меланхолично настроение, което ще се влоши по средата на седмицата, когато близък ваш човек може да ви предаде. Внимавайте какво споделяте на другите.

Козирог

През дните от 2 до 8 септември ще сте в страхотна форма – ще се чувствате мотивирани и фокусирани. Имате възможност да поставите начало на нови проекти и да разчистите стари задачи, които от дълго време ви тормозят.

3 зодии, които трудно се забравят

Водолей

Седмицата ще е подходяща да се насладите на последните дни от лятото – правете нещо забавно и интересно за вас, но единствено внимавайте със здравето си. Има възможност да ви изненада непредвиден проблем в този аспект.

Риби

За съжаление, тази седмица ще имате доста неприятности – нищо твърде голямо и страшно, но малки несполуки едно след друго ще се опитат да влошат настроението ви. Бъдете особено внимателни по отношения на пътувания извън страната.

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности