Астро Мания : Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Телецът да внимава през дните от 2 до 8 септември, очаква го много стрес, а Лъвът ще трябва да забави темпото за по-важни неща от работата.

Овен

Каква седмица ви очаква само! Романтичен жест от човек, към когото дълго време таите чувства, ще ви изненада тази седмица и точно сега ще е най-добрият момент да ескалирате връзката си.

Телец

В следващите дни ще сте подложени на много динамика и стрес, така че опитайте да пестите енергията си и да се фокусирате върху истински важните неща. Вероятно в работата ще намерите добра възможност да се разсеете от проблемите.

Близнаци

Съсредоточете се върху връзките си с хората. Напоследък сте проактивни и в следствие от това страдат отношенията ви с близките ви. Сега ще е добра идея да им отделите повече от времето си и да опитате да разрешите стари проблеми.

Рак

Събитията през идните дни ще ви очароват приятно. Ще има развитие в работата, което не сте очаквали, а разговор с човек, който ви интересува ще ви изненада, но и зарадва.

Лъв

Затишието, което ви очаква в следващите дни може да ви отегчи, но ще бъде за ваше добро. Дайте си време да се насладите на тишината и да опознаете себе си.

Дева

Мислите за бъдещето ви карат да изпадате в неприятно емоционално състояние. През следващата седмица ще се чувствате притиснати от времето и малко безпомощни срещу обстоятелствата. В семейството ви може да се появят и неприятни ситуации, които ще направят ситуацията за вас още по-неприятна.

Везни

Ако нищо друго, поне тази седмица ще ви донесе късмет с парите. Сега ще бъде наистина добър момент да се насладите на малко шопинг терапия и да си купите есенните модели, които сте набелязали от седмици.

Скорпион

Ще чувствате нуждата да си починете и дори малко да бездействате. В това няма нищо лошо, тази седмица е подходящо време да го направите. Като оставим това настрана, всичко друго през идните дни ще върви добре за вас – ще имате приятни разговори с близките си и няма да изпитвате особени проблеми в работата

Стрелец

Ще изпитвате главно меланхолично настроение, което ще се влоши по средата на седмицата, когато близък ваш човек може да ви предаде. Внимавайте какво споделяте на другите.

Козирог

През дните от 2 до 8 септември ще сте в страхотна форма – ще се чувствате мотивирани и фокусирани. Имате възможност да поставите начало на нови проекти и да разчистите стари задачи, които от дълго време ви тормозят.

3 зодии, които трудно се забравят

Водолей

Седмицата ще е подходяща да се насладите на последните дни от лятото – правете нещо забавно и интересно за вас, но единствено внимавайте със здравето си. Има възможност да ви изненада непредвиден проблем в този аспект.

Риби

За съжаление, тази седмица ще имате доста неприятности – нищо твърде голямо и страшно, но малки несполуки едно след друго ще се опитат да влошат настроението ви. Бъдете особено внимателни по отношения на пътувания извън страната.

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Дишайте спокойно, тази седмица ще е по-добра от предишната.

Хороскопи04 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 4 до 11 ноември

Седмицата в няколко думи: бурни емоции, конфликти и проблеми

Хороскопи28 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 28 октомври до 3 ноември

През следващата седмица попадаме под влиянието на ретрограден Меркурий

Хороскопи21 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 21 до 27 октомври

Можете да си поемете въздух - новата седмица ще бъде в пъти по-добра от предишната