Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Свети Валентин подрани с един месец – седмицата ще е страхотна за любовния живот на всички в зодиака

Седмицата може да ни поднесе предизвикателства на работното място, но за сметка на това любовният ни живот ще върви по вода. За съжаление зодиите Рак, Водолей и Стрелец няма да имат особен късмет и в този аспект.

Овен

Тази седмица ще бъде ползотворна за вас на работа и ще успеете да свършите дори повече от предвиденото. А още по-хубавото е, че когато се приберете у дома с половинката ви ще се разбирате страхотно и ще се насладите на много романтични вечери заедно в идните дни.

Телец

Възможно е през идната седмица да се чувствате лесно раздразними, особено на работа, където няма да успеете да се сработите с колегите си. Опитайте се да запазите самообладание, защото за сметка на това в личния ви живот нещата ще се подобрят.

Близнаци

Ще се наложи да направите промени в живота си, което няма да ви се хареса на първия етап, но скоро след това ще осъзнаете, че новото начало е за добро. Първата позитивна промяна ще забележите в любовния си живот, който рязко ще се подобри.

Рак

Чувствате се сякаш отговорността на целия свят се е стоварила върху раменете ви и ангажиментите ви нямат край. Шефът ви ще иска непостижими неща от вас, а колегите ви няма да улеснят работата ви. Опитайте да не позволявате на напрежението да помрачи връзката с половинката ви.

Лъв

Животът ви ще започне да поема нов път, който макар и непредвиден, ще бъде много по-добър за бъдещето ви. Пригответе се, че всичко може да се обърка в периода на промяната, но се опитайте да подходите с оптимизъм – накрая усилията ви ще бъдат възнаградени.

Дева

През идните дни може да се затрудните да поддържате баланса между личния живот и работата при положение, че в кариерен план ще сте подложени на повече стрес от обикновено. Опитайте са да говорите с близък за вас човек, за да намалите напрежението.

Везни

Седмицата ще е подходяща да проявите креативност и да задействате плановете си за бъдещето в действие. Ще се радвате на много късмет и нещата бързо ще ви потръгнат още в началото на седмицата, допринасяйки за доброто ви настроение и увереност.

Скорпион

Подгответе се за турбулентна седмица, в която ще се сблъскате с проблеми на почти всяка стъпка. Ще осъзнаете, че връзката ви има много повече недостатъци, от колкото ви се иска, а напрежението на работа ще ви направи още по-черногледи.

Стрелец

Късметът ще ви се усмихне тази седмица и ще имате възможност да подобрите финансовото си положение. Същевременно ще си направите равносметка колко много неща са ви се случили вече през новата година и това ще ви накара да се чувствате по-уверени и щастливи.

Козирог

Напоследък се чувствате несигурни в себе си и се питате дали взимате правилните решения. Тази седмица е добър момент да отделите време, за да обърнете внимание на случващото се около вас и да обмислите следващия си ход. Доверете се на помощта на вашата половинка, която в този момент ще ви даде повече увереност.

Водолей

Дълго време имате чувството, че нещата не вървят на добре и за жалост през тази седмица притесненията ви ще бъдат оправдани. С половинката ви ще преминете през период на отдалечаване и това ще приковава мислите ви, занижавайки нивото на работата ви. Опитайте се да се съсредоточите върху един от проблемите си и не пренасяйте лошото настроение от едното към другото.

Риби

Седмицата ви ще бъде ползотворна – ще се чувствате вдъхновени да свършите всичките дела, който ви чакат. Ще започнете да виждате развитие в нещата, които сте задействали и това ще ви направи още по-решени да постигнете повече.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи30 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка