Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Дните от 12 до 19 август ще бъдат изпълнени с доста неприятности за повечето от нас. Единственото изключение от правилото ще са Раците, Везните и Водолей.

Овен

Тази седмица ще трябва да се погрижите за много неща, но пък усилията ви ще се заплатят мигновено. Ще имате късмет с парите и със сделките, които ви предстоят. Ако ви очакват важни събития в близък план, опитайте да се погрижите за тях още тази седмица.

Телец

През идните дни има възможност да се сблъскате с неприятни ситуации, които да развалят настроението ви, но опитайте да се абстрахирате от лошите мисли. Ще ви се наложи да се занимавате със сериозни дела, затова фокусирайте вниманието си върху тях.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаците, вероятно тази седмица няма да е една от най-приятните за вас. Ще бъдете разочаровани от хората около вас и от събитията, които сте чакали да се случат.

Рак

През дните от 12 до 19 август ви очакват интересни събития, които не сте очаквали да ви се случат. Ще се чувствате много контактни и най-добре ще си прекарвате, заобиколени от група на много хора.

Лъв

Тази седмица ще бъде възлова за развитието ви в кариерата и в любовния живот. Пригответе се, обаче, и да се борите с лошо настроение през следващите дни.

Полезна закуска за различните зодии

Дева

Вероятно е да бъдете изправени пред важно решение тази седмица, което ще е важно за кариерното ви развитие. Имате възможност да сключите сделка за много пари, но преди това помислете и как ще се отрази това решение на останалата част от живота ви.

Везни

Тази седмица всъщност може да се окаже много приятна за Везните. Ще се отворят нови врати за вас в любовен аспект, но е много важно и как ще подходите към тях. Ако не се настроите за романс, то вероятно нищо няма да се получи от връзката.

Скорпион

Ентусиазирани сте за новите си начинания и планове, но има голям шанс хората, с които работите върху проектите да провалят шансовете ви. Внимавайте на кого се доверявате.

Стрелец

Тази седмица ще сте заети с важни мероприятия и ангажименти. Особено много ще ви върви със сделките с имотите и има вероятност да ви предложат оферта, която не можете да откажете.

Козирог

Внимавайте с финансите си тази седмица, защото има вероятност да изгубите значителна сума пари, заради неразбирателство с други хора.

Кои зодии ви привличат най-силно?

Водолей

Вие сте сред малкото късметлии през тази седмица. Ще ви се отвори възможност за пътувания и нови преживявания. Освободете мисълта си от всякакъв стрес и се насладете на безобиден флирт.

Риби

Внимавайте на кого се доверявате с парите си – има възможност сделка, за която сте преговаряли дълго време да се развали заради недоразумения в комуникацията с близките ви.

Зодиите с най-противоречив характер

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии