Седмичен хороскоп 21 – 27 януари

Телците получават заслужената почивка, а Рибите постигат всичките си цели с огромна лекота

Везни

Отдава ви се възможност да планирате и то смело и за напред! Сега е моментът да сбъднете най-големите си мечти и да реализирате дори онези планове, които ви се струват свръх амбициозни.

Важно е обаче да подредите приоритети си и да ги следвате неотлъчно. Не забравяйте и да проявите характер, за да бъдете забелязани и оценени. Само така ще жънете успех след успех.

Скорпион

През тази седмица интуицията ви ще работи изключително точно. Вслушайте се в нея внимателно, независимо с какви проблеми се сблъскате – такива на работното място или конфликти в любовен план.

Нека обаче интуицията ви помага, а не пречи – не се унасяйте в желанието си да излезете прави във всяка ситуация, защото може да си навлечете повече проблеми, от колкото ви се иска.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Стрелец

През новата седмица ще научите едно много важно правило – винаги да разчитате на себе си. Ако постоянно търсите помощта или подкрепата на околните, е много възможно да останете неразбрани или с пръст в устата.

Доверете се на собствените си качества и се опитайте да погледнете нещата или проблемите от различна гледна точка – малко по-обективна и много по-ваша, от колкото чужда.

Козирог

Усещате напрежението от конкуренцията дори във въздуха. Това не трябва да ви разколебава, а мотивира да работите по-усилено, за да докажете себе и да наложите своите идеи и виждания, особено на работното място.

В личен план, от друга страна, ще се радвате на много хармонични и спокойни отношения, лишени от стрес, конфликти и проблеми. Обърнете повече внимание на половинката!

Кои зодии ви привличат?

Водолей

През тази седмица се постарайте са впуснете в действие своя чар и харизма, защото именно тези две “хитринки” ще ви помогнат да застанете на по-челни места и да постигнете всичко, което сте си намислили.

Все пак, не се възгордявайте, за да не се получи обратния ефект. Търсете различния подход и алтернативното решение, и ще се радвате на небивал успех.

Риби

Вие сте истинска фурия тази седмица! Всички сделки, дори тези, които не са от бизнес характер, печелите с лекота и получавате всичко онова за което мечтаете и работите здраво от дълго време.

Хубаво е обаче да не се осланяте на клишетата и отъпканите пътеки, а да откриете нови и интересни идеи, с които да впечатлите всички. Бъдете креативни и няма да съжалявате!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук