Седмичен хороскоп 21 – 27 януари

Телците получават заслужената почивка, а Рибите постигат всичките си цели с огромна лекота

Везни

Отдава ви се възможност да планирате и то смело и за напред! Сега е моментът да сбъднете най-големите си мечти и да реализирате дори онези планове, които ви се струват свръх амбициозни.

Важно е обаче да подредите приоритети си и да ги следвате неотлъчно. Не забравяйте и да проявите характер, за да бъдете забелязани и оценени. Само така ще жънете успех след успех.

Скорпион

През тази седмица интуицията ви ще работи изключително точно. Вслушайте се в нея внимателно, независимо с какви проблеми се сблъскате – такива на работното място или конфликти в любовен план.

Нека обаче интуицията ви помага, а не пречи – не се унасяйте в желанието си да излезете прави във всяка ситуация, защото може да си навлечете повече проблеми, от колкото ви се иска.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Стрелец

През новата седмица ще научите едно много важно правило – винаги да разчитате на себе си. Ако постоянно търсите помощта или подкрепата на околните, е много възможно да останете неразбрани или с пръст в устата.

Доверете се на собствените си качества и се опитайте да погледнете нещата или проблемите от различна гледна точка – малко по-обективна и много по-ваша, от колкото чужда.

Козирог

Усещате напрежението от конкуренцията дори във въздуха. Това не трябва да ви разколебава, а мотивира да работите по-усилено, за да докажете себе и да наложите своите идеи и виждания, особено на работното място.

В личен план, от друга страна, ще се радвате на много хармонични и спокойни отношения, лишени от стрес, конфликти и проблеми. Обърнете повече внимание на половинката!

Кои зодии ви привличат?

Водолей

През тази седмица се постарайте са впуснете в действие своя чар и харизма, защото именно тези две “хитринки” ще ви помогнат да застанете на по-челни места и да постигнете всичко, което сте си намислили.

Все пак, не се възгордявайте, за да не се получи обратния ефект. Търсете различния подход и алтернативното решение, и ще се радвате на небивал успех.

Риби

Вие сте истинска фурия тази седмица! Всички сделки, дори тези, които не са от бизнес характер, печелите с лекота и получавате всичко онова за което мечтаете и работите здраво от дълго време.

Хубаво е обаче да не се осланяте на клишетата и отъпканите пътеки, а да откриете нови и интересни идеи, с които да впечатлите всички. Бъдете креативни и няма да съжалявате!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите