Астро Мания : Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 – 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето

Везни

Вие ще сте във вихъра на успеха през следващите дни, а късметът е изцяло на ваша страна! Важно е да не се оставите това да ви главозамайва, защото може да си навлечете много завист и дори съперници.

Запазете проникновените си идеи за себе си или поне за най-близките. Ще имате достатъчно време да се радвате на постигнатите цели, но в момента е важно да работите здраво и да запазите духа си.

Скорпион

През тази седмица ще ви се наложи да си направите равносметка – как си представяте бъдещето, какво точно искате да постигнете. Оставете интуицията да ви води, дори това да означава коренна промяна или забавяне на темпото.

Вслушайте се в себе си и за момент забравете за мнението на околните, дори те да са сред най-близките ви хора.

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Стрелец

Моментът да планирате бъдешето си настъпи, но е важно да го направите внимателно и да обмислите всичко до последния детайл. Дори най-маловажната подробност е от значение за цялостната картина.

Нека обаче напрежението не ви завладее – релаксирайте, спете повече и намерете отдушник, където да се отърсите от натрупания стрес. Срещите с близките хора също ще помогнат.

Козирог

През новата седмица ще сте най-успешни продуктивни ако работите соло – оставете колегите ви да се оправят сами, а вие се фокусирайте върху собствените си идеи и планове, за да дадете най-доброто от себе си.

Добре е и да отделите време да си починете, като е препоръчително да го направите отново в уединение. Отдайте се на йога и релаксация, за да се възстановите и дори вдъхновите.

Актуална тенденция за всяка зодия

Водолей

В напрегнатото ежедневие и десетките задачи, е важно да намерите време за любимото си хоби или още по-добре, да си създадете такова. Бъдете смели и артистични – открийте това, което наистина ви влече и го правете с цялата си душа.

Катализирането на енергията по този начин ще ви помогне да се освободите от напрежението и да бъдете още по-продуктивни на работното място.

Риби

През следващите дни ще бъдете по-скептични, но това не трябва да ви притеснява, защото подозрителността може да ви спаси от много неприятности и дори някои врагове.

Нещата в личен план може да не се развиват както ви се иска, но сега не е времето да взимате крайни решения или да правите драстични крачки. Проявете търпение и запазете надеждата, че всичко е само временно.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук