Астро Мания : Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 – 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето

Везни

Вие ще сте във вихъра на успеха през следващите дни, а късметът е изцяло на ваша страна! Важно е да не се оставите това да ви главозамайва, защото може да си навлечете много завист и дори съперници.

Запазете проникновените си идеи за себе си или поне за най-близките. Ще имате достатъчно време да се радвате на постигнатите цели, но в момента е важно да работите здраво и да запазите духа си.

Скорпион

През тази седмица ще ви се наложи да си направите равносметка – как си представяте бъдещето, какво точно искате да постигнете. Оставете интуицията да ви води, дори това да означава коренна промяна или забавяне на темпото.

Вслушайте се в себе си и за момент забравете за мнението на околните, дори те да са сред най-близките ви хора.

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Стрелец

Моментът да планирате бъдешето си настъпи, но е важно да го направите внимателно и да обмислите всичко до последния детайл. Дори най-маловажната подробност е от значение за цялостната картина.

Нека обаче напрежението не ви завладее – релаксирайте, спете повече и намерете отдушник, където да се отърсите от натрупания стрес. Срещите с близките хора също ще помогнат.

Козирог

През новата седмица ще сте най-успешни продуктивни ако работите соло – оставете колегите ви да се оправят сами, а вие се фокусирайте върху собствените си идеи и планове, за да дадете най-доброто от себе си.

Добре е и да отделите време да си починете, като е препоръчително да го направите отново в уединение. Отдайте се на йога и релаксация, за да се възстановите и дори вдъхновите.

Актуална тенденция за всяка зодия

Водолей

В напрегнатото ежедневие и десетките задачи, е важно да намерите време за любимото си хоби или още по-добре, да си създадете такова. Бъдете смели и артистични – открийте това, което наистина ви влече и го правете с цялата си душа.

Катализирането на енергията по този начин ще ви помогне да се освободите от напрежението и да бъдете още по-продуктивни на работното място.

Риби

През следващите дни ще бъдете по-скептични, но това не трябва да ви притеснява, защото подозрителността може да ви спаси от много неприятности и дори някои врагове.

Нещата в личен план може да не се развиват както ви се иска, но сега не е времето да взимате крайни решения или да правите драстични крачки. Проявете търпение и запазете надеждата, че всичко е само временно.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 ЮНИ 2019

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Някои ще се сгодят, други ще си намерят нова любов...

Хороскопи17 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Очаква ни седмица с много новости.

Хороскопи10 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Внимавайте в началото на седмицата

Хороскопи27 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 27 май до 2 юни

Вижте как започва новият месец за зодията ви