Астро Мания : Хороскопи17 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 17 – 23 декември

На Телците всичко ще им върви по мед и масло, а Рибите ще трябва да си вярват повече

Везни

Ще усетите как ви се дава възможност да застанете в центъра на събитията и гласът ви да бъде чут. Възползвайте се от това и бъдете по-смели и инициативни – пасивността и стеснителността няма да са ви от полза.

Вие ще сте тези с водеща роля в отношенията и комуникацията, което означава, че сега е моментът да покажете своите идеи или да докажете себе си.

Скорпион

През тази седмица късметът и успехът ще са на ваша страна, като подкрепа може да откриете в лицето на близки или колеги. Не се нагърбвайте с всичко сами, а приемете предложената помощ.

Това далеч не означава да се оставите изцяло на произвола на съдбата. Действайте последователно и уверено, като оценявате и се радвате на благоприятните обстоятелства.

Кое е слабото място на всяка зодия?

Стрелец

Тази седмица ще получите много важен житейски урок – ще се научите на търпение. Обикновено сте припряни и нетърпеливи, което често ви вкарва в неудобни ситуации или поражда гнева на околните.

Постарайте се да обмислите добре всичко предстоящо и да го планирате спокойно и уверено. Най-добре е да правите много, но малки крачки, за да свършите всичко.

Козирог

Време е миналото да ви се отплати и по-точно всички усилия, които сте положили до момента. Ще берете от плодовете на успеха в професионален план през тази седмица, заради трудолюбието и постоянството ви.

Не разчитайте на нетрадиционни и нечестни начини да постигнете целта си – натрупали сте достатъчно опит и качества, за да се справите и без такива манипулации.

Трите зодии, които не могат само с една жена

Водолей

През новата седмица, ще бъдете в центъра на всички събития. Вниманието е насочено към вас и хората ще желаят да комуникирате по-често и на по-интересни теми.

Добре е да се възползвате от това обстоятелство, като насочите вниманието на околните и особено на колегите/шефовете си към проектите върху които работите или да обсъдите с тях евентуални идеи за бъдещи проекти.

Риби

Ако тази седмица повярвате в себе си и се вслушате в интуицията си, няма да сгрешите. Възможно е да възникне проблем или конфликт на работа и именно шестото ви чувствто да ви спаси.

Дори да осъзнаеете, че се намирате в несправедлива ситуация или че между вас и колега назрява конфликт, не се оставяйте да ви манипулират, а слушайте вътрешния си глас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 24 февруари до 1 март

Не се плашете от Меркурий - седмицата ще е позитивна, особено за Рибите, Близнаците и Овените

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига