Астро Мания : Хороскопи17 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 17 – 23 декември

На Телците всичко ще им върви по мед и масло, а Рибите ще трябва да си вярват повече

Везни

Ще усетите как ви се дава възможност да застанете в центъра на събитията и гласът ви да бъде чут. Възползвайте се от това и бъдете по-смели и инициативни – пасивността и стеснителността няма да са ви от полза.

Вие ще сте тези с водеща роля в отношенията и комуникацията, което означава, че сега е моментът да покажете своите идеи или да докажете себе си.

Скорпион

През тази седмица късметът и успехът ще са на ваша страна, като подкрепа може да откриете в лицето на близки или колеги. Не се нагърбвайте с всичко сами, а приемете предложената помощ.

Това далеч не означава да се оставите изцяло на произвола на съдбата. Действайте последователно и уверено, като оценявате и се радвате на благоприятните обстоятелства.

Кое е слабото място на всяка зодия?

Стрелец

Тази седмица ще получите много важен житейски урок – ще се научите на търпение. Обикновено сте припряни и нетърпеливи, което често ви вкарва в неудобни ситуации или поражда гнева на околните.

Постарайте се да обмислите добре всичко предстоящо и да го планирате спокойно и уверено. Най-добре е да правите много, но малки крачки, за да свършите всичко.

Козирог

Време е миналото да ви се отплати и по-точно всички усилия, които сте положили до момента. Ще берете от плодовете на успеха в професионален план през тази седмица, заради трудолюбието и постоянството ви.

Не разчитайте на нетрадиционни и нечестни начини да постигнете целта си – натрупали сте достатъчно опит и качества, за да се справите и без такива манипулации.

Трите зодии, които не могат само с една жена

Водолей

През новата седмица, ще бъдете в центъра на всички събития. Вниманието е насочено към вас и хората ще желаят да комуникирате по-често и на по-интересни теми.

Добре е да се възползвате от това обстоятелство, като насочите вниманието на околните и особено на колегите/шефовете си към проектите върху които работите или да обсъдите с тях евентуални идеи за бъдещи проекти.

Риби

Ако тази седмица повярвате в себе си и се вслушате в интуицията си, няма да сгрешите. Възможно е да възникне проблем или конфликт на работа и именно шестото ви чувствто да ви спаси.

Дори да осъзнаеете, че се намирате в несправедлива ситуация или че между вас и колега назрява конфликт, не се оставяйте да ви манипулират, а слушайте вътрешния си глас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия