Астро Мания : Хороскопи12 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 12 – 18 ноември

Близнаците ще трябва да се погрижат за здравето си, а Скорпионът да направи голяма крачка

През новата седмица, миналото ще почука на вратата.

Новата седмица носи много промени, предизвикателства, но и отваря много врати и предлага доста добри възможности. Страхът и предпазливостта няма да са полезни на никого, тъй като обстоятелствата са благоприятни за промени и взимане на важни решения.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Ще ви се наложи да проявите много дипломатичност в отношенията си с околните и най-вече във взимането на важни решения. Само така ще постигнете и получите това, което искате.

Във финансово отношение имате стабилност, което означава, че може да си позволите някоя спонтанна покупка, която заслужавате заради по-дългия период, през който се лишавахте. Възможно е дори да получите пари, които не сте очаквали.

Телец

Ако през тази седмица се опитвате да се противопоставяте на това, което трябва да се случи, със сигурност ще изпитате повече затруднения и проблеми, отколкото ако просто го оставите да се сбъдне.

Проявете търпение към всяка ситуация и търсете позитивите и поуките. Само тогава ще успеете да вземете максимума и да намалите стреса.

Тези 4 зодии притежават най-голяма сила

Близнаци

През настоящата седмица идва ред да си обърнете внимание, което означава да отложите решаването на проблемите – както на своите, така и на чуждите.

Погрижете се за психическото и физическото си здраве – хапвайте добре, тренирайте, медитирайте, четете книги или излезте с приятели, за да се презаредите с положителна енергия.

Рак

През следващите дни очаквайте миналото да почука на вратата ви – изцяло от вас зависи до колко ще се занимавате със стари връзки и проблеми. Не позволявайте на никого и нищо да ви попречи да се радвате на настоящия момент.

Ако все пак сблъсъкът с миналото не може да бъде избегнат, постарайте се да се справите с него по възможно най-бързия и щадящ енергията ви начин, като не го приемате твърде лично.

Каквo не харесват в една жена мъжете според зодията си

Лъв

Очакват ви драми и напрежение в семейството и личните отношения, но ако не реагирате твърде бурно и пресилено, ще намалите стреса и ще си спестите нервите.

Постарайте се да бъдете търпеливи и да изслушвате останалите, а не да действате спонтанно и необмислено. Като цяло, през тази седмица ще се сблъскате с много предизвикателства.

Дева

През следващите седем дни се опитайте да избягвате ситуации и хора, които ви натоварват с проблемите и негативната си енергия. Самите вие е възможно да не се чувствате в най-добрата си форма, поради което излишното напрежение само ще ви пречи да се концентрирате.

Обкръжете се с най-близките си и любими хора, защото това ще ви помогне да се отърсите от стреса и да се почувствате по-уравновесени и силни.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.