Астро Мания : Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 – 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Везни

Една леко объркваща седмица – иска ви се да започнете нов проект на работното място, но същевременно с това все още не е правилния момент да го направите. Анализирайте добре обстоятелствата преди да се предприемете каквито и да е действия.

Именно сега е моментът да покажете характера на зодията си и да откриете онзи баланс между желание и действие, който ви носи душевна хармония и не създава напрежение с околните.

Скорпион

Докато всички са заети покрай празника на любовта, вие ще сте на съвсем различна вълна. Ще ви се наложи да научите важни уроци през новата седмица, като всички те ще са ви от полза за бъдещето и то най-близкото.

За какви уроци става дума? Ще се научите на повече търпение, отборна игра, компромиси и най-вече на положително мислене, което ще ви помогне да излезете от порочния кръг на негативността и черногледството.

Актуална тенденция за всяка зодия

Стрелец

През следващите дни ще имате усещането, че сте способни да се справите с всичко и именно затова ще се нагърбите с много задачи едновременно, като всички от тях ще изпълните за отрицателно време и то с голяма лекота.

Нека обаче успехът не ви отвлича от това да отделите време и внимание на близките си, които точно сега имат нужда от вас. Бъдете отзивчиви и се радвайте на моментите, прекарани с любимите си хора.

Козирог

Новата седмица ви кара да се вглъбите в себе си и да се потопите изцяло в работата си. Търсите нестандартния подход и алтернативното решение, поради което не ви нужда чужда помощ, а само да се фокусирате върху собствените си идеи.

Уединението ще ви подейства положително, тъй като ще ви върне вътрешния баланс, затова не го приемайте негативно и не търсете нищо извън себе си в този период.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Водолей

Късметът определено ще работи на ваша страна тази седмица, но и трудолюбието и качествата ви ще са от значение за огромния успех, който ще постигнете на работното място. Бъдете адаптивни и находчиви за още по-добри резултати.

След по-натоварените дни е добре да се отдадете и на малко релакс – СПА уикенд или просто един спокоен ден, прекаран у дома в компанията на любимите хора и вкусната, здравословна храна.

Риби

Ако тази седмица се чувствате разпокъсани, не винете никого освен себе си – именно от вас зависи как ще разпределите времето и задачите си. Подредете приоритетите си, като не правите твърде големи компромиси нито в офиса, нито у дома.

Няма да сте особено любовно настроени, но това не означава да пренебрегнете партньора си или да обърнете гръб на някой потенциален такъв.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук