Научете какво ви очаква това лято в любовта

Раците са във вихъра на флирта, Лъвовете се събират с бивши гаджета

Научете какво вещаят планените за вашия любовен живот това лято:

ОВЕН
През юни, Венера е във вашия пети дом, който управлява флиртовете. Настроени сте авантюристично и имате желание да опитате от всичко и по много. През август обаче, Венера ще е във вашия дом на партньорствата, така че някоя от закачките ви може да се развие в нещо по-дълбоко.

ТЕЛЕЦ
Това лято ще бъдете по-спонтанни от обикновено, и то в положителен смисъл. Чувствате се свободни да се отдадете на импулсите си, а през август с Плутон във вашия девети дом, има шанс за екзотична авантюра с човек от друга държава.

БЛИЗНАЦИ
Радвате се на прилив на енергия още в началото на лятото. Танцувайте, запишете се на нов спорт или планирайте активна почивка. Най-добрите ви шансове за романтични преживявания ще дойдат през август.

Жената Близнаци е непобедим играч във флиртуването

РАК
Юпитер е във вашия пети дом и още през юни това ще ви донесе късмет в срещите. Определено сте на флиртаджийска вълна, а това е рядка възможност за стестнителните Раци! В средата на юли по време на затъмнението във вашия знак, една авантюра може скорострелно да се задълбочи.

ЛЪВ
От края на юни до средата на август Марс ще е ретрограден във вашия дом на партньорствата. Това ви прави раздразнителни и може да стане причина за конфликти. Но е възможно и на хоризона да се появи бивше гадже и искрата да пламне отново. Само не предприемайте важни стъпки преди 11 август.

ДЕВА
Любовното лято за Девите ще премине под влиянието на Нептун. Това ви прави романтични, мечтателни и прехласнати по фантазиите за перфектния партньор като от филм. Може да изживеете много красиви моменти, но не предприемайте важни стъпки точно сега.

Как трябва да обичате една Дева

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи18 ЮНИ 2018

Седмичен хороскоп за 18-24 юни

Близнаците ще кипят от енергия следващите дни, нова любов за Водолеите

Хороскопи11 ЮНИ 2018

Седмичен хороскоп за 11-17 юни

Везните да обърнат внимание на партньора, Водолеите да бъдат мили с околните

Хороскопи04 ЮНИ 2018

Седмичният хороскоп за 4 -10 юни

Лъвовете да внимават какво говорят, Рибите ще се разделят с човека до тях

Хороскопи01 ЮНИ 2018

Овните да забравят за ядовете, успех в работата за Везните

Вижте какво ви очаква в първия ден на юни: