Много любов и еротика за всички зодии през август

Близнаците и Водолеите да се оглеждат – този месец ще срещнат своята половинка

Август се очертава да е изключително горещ, поне що се отнася до любовния живот на всички представители на Зодиака.

Ето какво ще донесе най-ваканционният месец на различните знаци.

Овен 

Любов: Този месец всички проблеми остават на заден план, ще бъдете на еротична вълна и ще изживеете незабравими флиртове. Ако сте във връзка, внимавайте в дните покрай Пълнолунието, защото внезапно могат да се появят разногласия.

Работа и пари: Може да очаквате положително развитие на бизнеса си. Имате кураж да преследвате нови цели, но внимавайте как харчите пари. Не е изключено да прекалявате с необмислените покупки.

Здраве: Сега е добър момент да се погрижите за физическото и духовното си състояние.

Телец

Любов: Август ви носи много развитие в емоционалния ви живот. Въпреки това се пригответе за известно напрежение с партньора и семейството ви. Ретроградният Меркурий ви окуражава да премислите връзката си.

Работа и пари: Преди пълнолунието на 26-ти ще е добре да се въоръжите с търпение, тъй като ще се сблъскате с доста напрежение на работното място и между колегите. В същия период трябва да внимавате и с разходите си.

Здраве: Ако сте запалени по спорта, бъдете особено внимателни между 8-ми и 15-ти.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Близнаци

Любов: На романтичната сцена се появяват интересни хора през Август, а това може само да ви радва. Ако не сте във връзка е много възможно да срещнете мъжа, който ще грабне сърцето ви още този месец. Ако имате връзка, са възможни конфликти.

Работа и пари: Очаквайте подобрение във финансовото отношение. Имате възможност да изградите полезни професионални контакти след 15-ти. Новолунието на 11-ти ви помага да разширите кариерния си кръгозор.

Здраве: Внимавайте за алергии и стари травми, които могат да се обадят отново.

Рак

Любов: Около 10-ти са възможни пречки, които ще поставят на изпитание психичното ви здраве. Ако сте сами, чарът ви до 12-ти ще ви подпомогне в новите запознанства, затова втората половина на месеца се пригответе за приключения.

Работа и пари: Планувайте внимателно следващите си стъпки в бизнеса, въпреки че в момента е сезонът на отпуските. Моментът е благоприятен за поставяне на началото на нови професионални приятелства.

Здраве: Възползвайте се от отпуската си или августовските уикенди, за да се отдадете на разходки. Ще ви помогнат да се освободите от стреса.

Сайт за запознанства разкри кои зодии изневеряват най-много

Лъв

Любов: Очакват ви еротични преживявания през следващите 30 дни. Дайте си малко време, за да преодолеете всички емоции покрай старите си връзки. Обвързаните дами да премислят отношенията си с любимия.

Работа и пари: Още от средата на месеца може да очаквате някои така желани промени в работно отношение. Сега всички планове, които сте искали да стартирате от доста време, се развиват без проблем.

Здраве: Малки здравословни проблеми ще ви тормозят в средата на месеца.

Дева

Любов: Август е неутрален месец, що се отнася до вашия любовен живот. Възможно е да ви се наложи да премислите някои стари проблеми в сегашната ви връзка, но без много драми. Ако сте сами не е изключено добро приятелство да прерасне в любов.

Работа и пари: Не се разочаровайте от проблемите, с които ще се сблъскате в първите дни на месеца. Атмосферата на работното място е странна и не са изключени напреженията между партньорите.

Здраве: Бъдете внимателни с диетата си и появата на алергии.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.

Хороскопи20 МАРТ 2019

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

С началото на новия сезон, ни очакват и нови преживявания.