Много любов и еротика за всички зодии през август

Близнаците и Водолеите да се оглеждат – този месец ще срещнат своята половинка

Август се очертава да е изключително горещ, поне що се отнася до любовния живот на всички представители на Зодиака.

Ето какво ще донесе най-ваканционният месец на различните знаци.

Овен 

Любов: Този месец всички проблеми остават на заден план, ще бъдете на еротична вълна и ще изживеете незабравими флиртове. Ако сте във връзка, внимавайте в дните покрай Пълнолунието, защото внезапно могат да се появят разногласия.

Работа и пари: Може да очаквате положително развитие на бизнеса си. Имате кураж да преследвате нови цели, но внимавайте как харчите пари. Не е изключено да прекалявате с необмислените покупки.

Здраве: Сега е добър момент да се погрижите за физическото и духовното си състояние.

Телец

Любов: Август ви носи много развитие в емоционалния ви живот. Въпреки това се пригответе за известно напрежение с партньора и семейството ви. Ретроградният Меркурий ви окуражава да премислите връзката си.

Работа и пари: Преди пълнолунието на 26-ти ще е добре да се въоръжите с търпение, тъй като ще се сблъскате с доста напрежение на работното място и между колегите. В същия период трябва да внимавате и с разходите си.

Здраве: Ако сте запалени по спорта, бъдете особено внимателни между 8-ми и 15-ти.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Близнаци

Любов: На романтичната сцена се появяват интересни хора през Август, а това може само да ви радва. Ако не сте във връзка е много възможно да срещнете мъжа, който ще грабне сърцето ви още този месец. Ако имате връзка, са възможни конфликти.

Работа и пари: Очаквайте подобрение във финансовото отношение. Имате възможност да изградите полезни професионални контакти след 15-ти. Новолунието на 11-ти ви помага да разширите кариерния си кръгозор.

Здраве: Внимавайте за алергии и стари травми, които могат да се обадят отново.

Рак

Любов: Около 10-ти са възможни пречки, които ще поставят на изпитание психичното ви здраве. Ако сте сами, чарът ви до 12-ти ще ви подпомогне в новите запознанства, затова втората половина на месеца се пригответе за приключения.

Работа и пари: Планувайте внимателно следващите си стъпки в бизнеса, въпреки че в момента е сезонът на отпуските. Моментът е благоприятен за поставяне на началото на нови професионални приятелства.

Здраве: Възползвайте се от отпуската си или августовските уикенди, за да се отдадете на разходки. Ще ви помогнат да се освободите от стреса.

Сайт за запознанства разкри кои зодии изневеряват най-много

Лъв

Любов: Очакват ви еротични преживявания през следващите 30 дни. Дайте си малко време, за да преодолеете всички емоции покрай старите си връзки. Обвързаните дами да премислят отношенията си с любимия.

Работа и пари: Още от средата на месеца може да очаквате някои така желани промени в работно отношение. Сега всички планове, които сте искали да стартирате от доста време, се развиват без проблем.

Здраве: Малки здравословни проблеми ще ви тормозят в средата на месеца.

Дева

Любов: Август е неутрален месец, що се отнася до вашия любовен живот. Възможно е да ви се наложи да премислите някои стари проблеми в сегашната ви връзка, но без много драми. Ако сте сами не е изключено добро приятелство да прерасне в любов.

Работа и пари: Не се разочаровайте от проблемите, с които ще се сблъскате в първите дни на месеца. Атмосферата на работното място е странна и не са изключени напреженията между партньорите.

Здраве: Бъдете внимателни с диетата си и появата на алергии.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Ето какво ви очаква през идната седмица

Хороскопи19 ЮНИ 2019

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Някои ще се сгодят, други ще си намерят нова любов...

Хороскопи17 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Очаква ни седмица с много новости.

Хороскопи10 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Внимавайте в началото на седмицата