Мартенският хороскоп е вече тук!

Какво да очакваме в най-женския месец от годината?

Мартенският хороскоп е вече тук!

Представителите на зодиите Стрелец и Скорпион ще предприемат следващата крачка във взаимоотношенията с партньора си.

Водолей и Риби обаче трябва по-сериозно да помислят за финансите си, за да решат икономическите проблеми, които ги притесняват в последните месеци.

Ето какво да очакват всички зодии този месец:

Овен
Любов: Ако имате връзка, през този месец ще сте в дилема, защото е възможно на повърхността да бъдат извадени всичките ви проблеми. Не изпадайте в крайности. И все пак раздялата е малко вероятен сценарий. Ако сте сами, може да намерите любовта в лицето на човек от приятелското ви обкръжение.
Кариера и финанси: Финансовите затруднения постепенно ще отшумят и ще се появят нови възможности за развитието на кариерата ви. Покажете своите таланти, за да направите впечатление на висшестоящите.
Здраве: Обърнете внимание на здравето си.

Телец
Любов: Този месец ще трябва да бъдете по-гъвкави и толерантни в отношенията с партньора. Нужно е да му обръщате повече внимание, както и да не пренебрегвате своите задължения. Възможно е да се появят трудности, но те ще бъдат преодолени бързо, след като се изясните с човека до вас. Ако сте необвързани, ще се появят нови хора в живота ви.
Кариера и финанси: Доверявайте се само на надеждни и отговорни хора, защото обикновено сте склонни да се доверявате на сляпо, а за сериозните ви планове, ви трябва по-задълбочен анализ. Нужно е да балансирате между своите нужди и приоритетите си.
Здраве: Потърсете нови начини за справяне със стреса.

Тези 4 зодии притежават най-голяма сила

Близнаци
Любов: Най-вероятно в момента сте на вълна флиртове и вашият сексуален апетит прелива. И все пак тези, които имат сериозна връзка, може да станат много по-смели от очакваното и да предприемат следващата крачка в любовта. Това може да означава нови съвместни дейности с партньора, да решите да имате дете или дори да изясните стар проблем.
Кариера и финанси: Около 9-ти ще имате много професионални задължения, които ще засегнат личния ви живот. Обяснете на колегите и шефовете си, че е необходимо да имате и лично време за вас самите, а и за половинката си.
Здраве: Лица от вашето семейство ще имат нужда от вашата подкрепа и помощ.

Рак
Любов: В момента не разполагате с много време, което да посветите на любовта и пренебрегвате семейните задължения. Това е времето да помислите за собствените си нужди. Необходимо е да заложите на баланса във връзката си, за да се радвате на хармония в отношенията си. Ако сте необвързани, съвсем скоро ще срещнете човек, с когото ще започнете сериозна връзка.
Кариера и финанси: Това е един динамичен месец с много възможности, които ще се открият пред вас. Сега е моментът да бъдете инициативни в трудните моменти. Ще Здраве: Пътувайте, за да се освободите от стреса и да се радвате на добро здраве.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември
Хороскопи14 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември

Седмицата ще е предимно позитивна, но не и за Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември
Хороскопи07 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Тази седмица Марс започва своя ретрограден период, а Венера навлиза в Лъв

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември
Хороскопи31 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември

Близнаци, Лъв, Дева и Стрелец - вие сте сред малкото късметлии тази седмица

Седмичен хороскоп от 24 до 30 август
Хороскопи24 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 24 до 30 август

Късметлиите тази седмица са зодии Дева, Водолей и Риби