Астро Мания : Хороскопи01 НОЕМВРИ 2017

Хороскопът за месец ноември е тук!

Стара любов се връща в живота на Лъв и Дева, Рибите да помислят за нова връзка

Лъв
Любов: Ноември е месец на промени в емоционалния ви живот. Възможно е да се върне човек от миналото ви и да обърка любовта ви в момента. Тези, които нямат връзка, ще се запознаят с нова личност.
Кариера и финанси: Очакват ви трудности, свързани с работата. Възможни са напрежение и отсрочки в изпълнението на проекти. Във финансов план също е възможно забавяне на плащания.
Здраве: Отделете време да промените нещо във външния си вид за повече самочувствие.

Дева
Любов: Очакват ви нови запознанства или подновяването на стара връзка. Възможно е да се наложи да поправите стари грешки и да изясните стари ситуации. Бъдете внимателни в отношенията си с хората.
Кариера и финанси: В кариерата ви настъпва застой през този месец. Същото важи и за доходите ви. Ще изпитвате трудности на работното място. Очаквайте нови ангажименти в края на месеца.
Здраве: Внимавайте с какво се храните, особено през първите десет дни.

Най-добрата есенна покупка според зодията

Везни
Любов: Първите десет дни на месеца са благоприятни за любовния ви живот. Срещи и нови запознанства ви карат да се чувствате добре. Дори и омъжените сред вас нямат да пропуснат възможността да пофлиртуват.
Кариера и финанси: Независимо дали работите или търсите работа, първите дни на месеца са особено благоприятни. През следващите ограничете харчовете за ненужни неща.
Здраве: Внимавайте с диетата, за да нямате проблеми с хормонални разстройства.

Скорпион
Любов: За вас се очертава един наистина любовен ноември. С това и сексуалният ви живот ще се подобри. Нови хора ще проявят интереса си към вас. Не е изключено да се завърне и човек от миналото ви.
Кариера и финанси: В работата ви се отварят нови перспективи и ви се иска да последвате мечтите си. Ако пък си търсите работа, много скоро усилията ви ще се увенчаят с успех.
Здраве: Пазете се от настинки. Започнете диета след 5-ти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Ето какво ви очаква през идната седмица

Хороскопи19 ЮНИ 2019

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Някои ще се сгодят, други ще си намерят нова любов...

Хороскопи17 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Очаква ни седмица с много новости.

Хороскопи10 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Внимавайте в началото на седмицата