Хороскоп за 3-ти април

Раците ще срещнат сродната си душа, Козирозите ще успеят да постигнат целите си

Емоционален ден предстои за представителите на зодия Близнаци. Отново ще са изправени пред предизвикателства. Лъвовете да помислят за промяна в режима и за спорт.

Ето какво да очакват останалите зодии:

Овен
Днес отново ще изпитате някои позабравени сладости и емоции. Ще покажете своята чувствителна страна и любимият ви човек ще е най-щастлив от това. Не се притеснявайте да бъдете мили и добри.

Телец
Някои от вас ще бъдат изправени пред различни предизвикателства. Ще ви се наложи да се справите както с целия свят, така и с нестабилни приятели или любими. Бъдете внимателни с думите спрямо близките ви.

Близнаци
Предстои ви ден за размисъл и анализ на всички постижения и разочарования, през които сте преминали. Колкото и да се стараете, няма да получите спокойствието, от което имате нужда.

Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Рак
Днес всичко, което сте искали да знаете, ще ви се разкрие от само себе си. Шестото ви чувство ще работи и именно заради него ще успеете да избегнете някои любовни клопки. Ако сте необвързани, сега ще срещнете сродната си душа.

Лъв
Моментът е подходящ да планирате внимателно нещата. Не може да очаквате най-доброто, но всичко ще се промени след броени дни. Бъдете търпеливи! Време е да обърнете внимание на режима си. Започнете спорт.

Дева

Не оставяйте емоциите настрана. Не ви е лесно покажете на света най-чувствителната си страна. Заради противоположните си чувства предпочитате да се затворите в себе си, но тази роля въобще не ви устройва. Намерете баланса.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите