Астро Мания : Хороскопи01 ДЕКЕМВРИ 2018

Декември: месецът на сбъднатите мечти

Проявете търпение и ще постигнете целите си по-бързо от очакваното

Неочаквани обрати, но и много щастливи моменти вещае месечният хороскоп за декември.

В последният месец от годината много зодии ще се сблъскат с неочаквани обрати и предизвикателства, докато други ще имат възможността да работят за сбъдването на мечтите си.

А ето и какво очаква всяка една зодия през месец декември:

Овен

Един много спокоен, хармоничен и любовен месец ви очаква в края на една година, изпълнена с безброй трудности и препятствия. Време е да си отдъхнете и да обърнете повече внимание на себе си и на най-близките си. Възможно е и да създадете нови приятелства, които да издържат теста на времето.

На работното място може и да възникнат дребни конфликти, но те няма да са от сериозен характер и с търпение и компромиси ще ги разрешите много бързо и лесно.

Телец

В професионален план, месец декември е много благоприятен за стартиране на нов бизнес или за развиване на настоящия. Ще усещате стабилност и сигурност, което ще ви провокира да рискувате. Търсете нови възможности дори там където не ви се вярва, че съществуват.

Личният ви живот за сметка на това няма да е толкова спокоен. Възможно е да сте изправени пред важно решение, което ще доведе до подобрение на връзката ви, но най-хубавото е, че близките ви ще ви окажат голяма подкрепа.

Зодиите с най-противоречив характер

Близнаци

Купони, срещи и забавления – около това ще се върти всичко за вас през новия месец. Важно е само да не се унасяте прекалено много, за да не пострада здравето ви. Консумирайте храна и напитки с мярка и тренирайте редовно, за да може организмът ви да се възстановява бързо.

Постарайте се да прекарате и време със семейството си, особено около празниците. Те ще ви дадът нужната подкрепа и любов, за да приключите годината, изпълнени с положителна емоция и нагласа за следващата.

Рак

Отношенията ви с половинката ще са основно хармонични, но не е изключено да възникнат дребни спорове. Ако сте твърде емоционални, те ще прераснат и в по-сериозни проблеми, които ще ви накарат да преосмислите връзката и чувствата си.

Моментът е подходящ да си направите равносметка за всичко, което сте постигнали през изминалата година. Не позволявайте на никого да оценява какъв всъщност е напредъка ви – сами знаете кое колко ви е коствало особено през последните месеци.

Новогодишен грим за всяка зодия

Лъв

През месец декември от вас ще струи радост и благодат. Ще се чувствате много спокойни и няма да ви се иска да напускате комфорта на уютния си дом. Въпреки това е препоръчително да се отдадете на спорт и движение или поне да се погрижите за духовното си израстване.

Дори на работното място да ви напрягат, постарайте се да не отразявате това, а да отделите време за своето спокойствие и също така за най-близките си и любими хора.

Дева

Декември месец е благосклонен към вас като ви предоставя възможността да преосмислите и подредите приоритетите си за следващата година. Отделете време да направите списък с наистина важните за вас неща и да се отървете от всичко, което ви носи стрес и негативна енергия.

Освен да се подготвите за идната година, през този месец ще имате възможността и да се развивате професионално. Оглеждайте се за нови възможности, рискувайте и създавайте запознанства, които да са ви от полза за в бъдеще.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия