Астро Мания : Хороскопи01 ДЕКЕМВРИ 2018

Декември: месецът на сбъднатите мечти

Проявете търпение и ще постигнете целите си по-бързо от очакваното

Неочаквани обрати, но и много щастливи моменти вещае месечният хороскоп за декември.

В последният месец от годината много зодии ще се сблъскат с неочаквани обрати и предизвикателства, докато други ще имат възможността да работят за сбъдването на мечтите си.

А ето и какво очаква всяка една зодия през месец декември:

Овен

Един много спокоен, хармоничен и любовен месец ви очаква в края на една година, изпълнена с безброй трудности и препятствия. Време е да си отдъхнете и да обърнете повече внимание на себе си и на най-близките си. Възможно е и да създадете нови приятелства, които да издържат теста на времето.

На работното място може и да възникнат дребни конфликти, но те няма да са от сериозен характер и с търпение и компромиси ще ги разрешите много бързо и лесно.

Телец

В професионален план, месец декември е много благоприятен за стартиране на нов бизнес или за развиване на настоящия. Ще усещате стабилност и сигурност, което ще ви провокира да рискувате. Търсете нови възможности дори там където не ви се вярва, че съществуват.

Личният ви живот за сметка на това няма да е толкова спокоен. Възможно е да сте изправени пред важно решение, което ще доведе до подобрение на връзката ви, но най-хубавото е, че близките ви ще ви окажат голяма подкрепа.

Зодиите с най-противоречив характер

Близнаци

Купони, срещи и забавления – около това ще се върти всичко за вас през новия месец. Важно е само да не се унасяте прекалено много, за да не пострада здравето ви. Консумирайте храна и напитки с мярка и тренирайте редовно, за да може организмът ви да се възстановява бързо.

Постарайте се да прекарате и време със семейството си, особено около празниците. Те ще ви дадът нужната подкрепа и любов, за да приключите годината, изпълнени с положителна емоция и нагласа за следващата.

Рак

Отношенията ви с половинката ще са основно хармонични, но не е изключено да възникнат дребни спорове. Ако сте твърде емоционални, те ще прераснат и в по-сериозни проблеми, които ще ви накарат да преосмислите връзката и чувствата си.

Моментът е подходящ да си направите равносметка за всичко, което сте постигнали през изминалата година. Не позволявайте на никого да оценява какъв всъщност е напредъка ви – сами знаете кое колко ви е коствало особено през последните месеци.

Новогодишен грим за всяка зодия

Лъв

През месец декември от вас ще струи радост и благодат. Ще се чувствате много спокойни и няма да ви се иска да напускате комфорта на уютния си дом. Въпреки това е препоръчително да се отдадете на спорт и движение или поне да се погрижите за духовното си израстване.

Дори на работното място да ви напрягат, постарайте се да не отразявате това, а да отделите време за своето спокойствие и също така за най-близките си и любими хора.

Дева

Декември месец е благосклонен към вас като ви предоставя възможността да преосмислите и подредите приоритетите си за следващата година. Отделете време да направите списък с наистина важните за вас неща и да се отървете от всичко, което ви носи стрес и негативна енергия.

Освен да се подготвите за идната година, през този месец ще имате възможността и да се развивате професионално. Оглеждайте се за нови възможности, рискувайте и създавайте запознанства, които да са ви от полза за в бъдеще.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи10 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 10 - 16 декември

Девите ще се стремят към вътрешна хармония, а Стрелците ще трябва да разчитат на себе си

Хороскопи03 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 3 - 9 декември

Овните ще копнеят за справедливост, а Водоелите ще са водени от авантюристичен дух

Хороскопи26 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 26 ноември - 2 декември

Телците ще трябва да открият баланса, а Стрелците ще се освободят от всичко излишно

Хороскопи19 НОЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 19 - 25 ноември

Раците трябва да сдържат емоциите си, а Везните ще се радват на много добро настроение