Астро Мания : Хороскопи01 ДЕКЕМВРИ 2018

Декември: месецът на сбъднатите мечти

Проявете търпение и ще постигнете целите си по-бързо от очакваното

Неочаквани обрати, но и много щастливи моменти вещае месечният хороскоп за декември.

В последният месец от годината много зодии ще се сблъскат с неочаквани обрати и предизвикателства, докато други ще имат възможността да работят за сбъдването на мечтите си.

А ето и какво очаква всяка една зодия през месец декември:

Овен

Един много спокоен, хармоничен и любовен месец ви очаква в края на една година, изпълнена с безброй трудности и препятствия. Време е да си отдъхнете и да обърнете повече внимание на себе си и на най-близките си. Възможно е и да създадете нови приятелства, които да издържат теста на времето.

На работното място може и да възникнат дребни конфликти, но те няма да са от сериозен характер и с търпение и компромиси ще ги разрешите много бързо и лесно.

Телец

В професионален план, месец декември е много благоприятен за стартиране на нов бизнес или за развиване на настоящия. Ще усещате стабилност и сигурност, което ще ви провокира да рискувате. Търсете нови възможности дори там където не ви се вярва, че съществуват.

Личният ви живот за сметка на това няма да е толкова спокоен. Възможно е да сте изправени пред важно решение, което ще доведе до подобрение на връзката ви, но най-хубавото е, че близките ви ще ви окажат голяма подкрепа.

Зодиите с най-противоречив характер

Близнаци

Купони, срещи и забавления – около това ще се върти всичко за вас през новия месец. Важно е само да не се унасяте прекалено много, за да не пострада здравето ви. Консумирайте храна и напитки с мярка и тренирайте редовно, за да може организмът ви да се възстановява бързо.

Постарайте се да прекарате и време със семейството си, особено около празниците. Те ще ви дадът нужната подкрепа и любов, за да приключите годината, изпълнени с положителна емоция и нагласа за следващата.

Рак

Отношенията ви с половинката ще са основно хармонични, но не е изключено да възникнат дребни спорове. Ако сте твърде емоционални, те ще прераснат и в по-сериозни проблеми, които ще ви накарат да преосмислите връзката и чувствата си.

Моментът е подходящ да си направите равносметка за всичко, което сте постигнали през изминалата година. Не позволявайте на никого да оценява какъв всъщност е напредъка ви – сами знаете кое колко ви е коствало особено през последните месеци.

Новогодишен грим за всяка зодия

Лъв

През месец декември от вас ще струи радост и благодат. Ще се чувствате много спокойни и няма да ви се иска да напускате комфорта на уютния си дом. Въпреки това е препоръчително да се отдадете на спорт и движение или поне да се погрижите за духовното си израстване.

Дори на работното място да ви напрягат, постарайте се да не отразявате това, а да отделите време за своето спокойствие и също така за най-близките си и любими хора.

Дева

Декември месец е благосклонен към вас като ви предоставя възможността да преосмислите и подредите приоритетите си за следващата година. Отделете време да направите списък с наистина важните за вас неща и да се отървете от всичко, което ви носи стрес и негативна енергия.

Освен да се подготвите за идната година, през този месец ще имате възможността и да се развивате професионално. Оглеждайте се за нови възможности, рискувайте и създавайте запознанства, които да са ви от полза за в бъдеще.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.