Как всяка зодия презарежда след стрес

Ето как да се отпуснете от стреса и натоварването според зодията си

Когато стресът е дошъл в повече, имаме нужда да разпуснем. Всеки го прави по различен начин според зодията си. Ето как презарежда всеки знак.

Овен – тренировки

Зодия Овен е силно активна и енергична, затова и най-добре презарежда, когато вложи всичко от себе си в добра тренировка. Ако се чувствате стресирани, хващайте тежестите и скоро ще сте много по-добре.

Телец – разходки из магазините

Така нареченият “window shopping” е любимото занимание на Телците. Те обичат идеята да пазаруват, но са достатъчно разумни да не прахосват твърде много пари, така че това е перфектният начин за тях да разпуснат.

Близнаци – излизания с приятели

Вечната душа на компанията, Близнакът е свикнал да бъде сред хора. Затова и когато не се чувства добре, най-позитивно му се отразява да се посмее с близките си или да направят нещо интересно заедно.

Рак – хапване

Раците са зодия, която обича храната и оценява нейното качество – затова и най-лесно презарежда чрез хубава вечеря или някой вкусен десерт.

Зодиите, които не се спират пред нищо

Лъв – танцуване

Те, подобно на Девите, също са проактични, но и едновременно с това търсят начин да се социализират и да покажат уменията си. Това правят най-добре чрез танците. Затова и приемат всяка възможност за вечер в някой клуб или за тренировка по салса.

Дева – масаж

Постоянно се грижат за другите и рядко им остава време да се погрижат за себе си. Затова и Девите най-добре разпускат с масаж или спа процедура, където могат истински да се разделят с напрежението.

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Везни – музей

Любопитните Везни винаги търсят да научат нещо ново или да изпитат нови преживявания. Те много често избират да постигнат това с посещение в музей или на някое изложение.

Скорпион – ровене в социалните мрежи

Скорпионът обича да знае какво правят другите, тайничко да коментира и понякога дори да зослови срещу крайно фалшивите снимки в Инстаграм. Но пък за тях социалните мрежи са бягство от реалния свят и в това няма абсолютно нищо лошо.

Стрелец – разходки

Те обичат да са сред природата, да пътуват и да търсят нови места. Затова и разходките за тях са толкова приятно занимание. Най-добре разпускат, когато се катерят сред планините или горите.

Козирог – споделяне с близките

Козирогът обикновено е много недоверчив и затворен в себе си, затова и рядко намира на кого да сподели своите тайни и нещата, които му тежат. Но намерят ли този човек, с когото могат да го направят, той се превръща в един от малкото източници на спокойствие за Козирога.

Водолей – комедии

Тяхното чувство за хумор е много развито, затова и всяка възможност за допълнителна доза смях и шеги за тях е страхотна. Ако се чувстват натоварени, един комедиен филм с приятели е перфектното решение.

Риби – четене

Рибите са любопитни и любознателни, затова и гмуркането в нови светове чрез книгите е приятно занимание за тях. Особено се увличат по мистериозните жанрове и с тях избират да разпускат най-често.

4 зодии, които обичат лошите момчета

Получават ли се връзките между хора от една зодия?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците17 АВГУСТ 2019

Трите лица на всяка зодия

Всеки знак се отличава с три различни вида характери на представителите й

Характеристики на знаците13 АВГУСТ 2019

Зодиите, както никога не сме ги познавали до сега

Разкриваме онази страна в характера на всяка зодия, която често се пренебрегва

Характеристики на знаците04 АВГУСТ 2019

Най-големите използвачи в зодиака

Те ще бъдат с вас само докато имат полза от вас

Характеристики на знаците21 ЮЛИ 2019

4 зодии, които не стават за връзка

С тях никога не е скучно, но това не винаги значи нещо хубаво