Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Давайте им почивка, за да се запазят чувствата им

Много шум убива любовта

Хората от тези зодии могат да обичат силно, но се нуждаят редовно да прекарват време насаме със себе си.

Те не са от типа партньори, които искат да са като залепени за другия. Ако сте във връзка с тях, ще очакват да уважавате приятелите, работата и хобитата им. И често да ги оставяте да отплуват сами в своя свят, преди да се завърнат презаредени.

Телец

Романтични са и грижовни, да. Но Телците са и хора със силна воля и чувство за отговорност. А като всички хора със силен характер, и те се нуждаят от свой собствен свят, в който релаксират най-добре. Ако известно време не давате на своя Телец никакъв покой, ще стане твърдоглав и раздразнителен и ще започне доста грубо да ви провокира за глупости.

Дева

Когато казваме, че Девите имат нужда да си “почиват” от партньора, не си ги представяйте да се излеждават с коктейл в ръка или да излизат по купони. Девите си почиват по своя уникален, хиперактивен начин. Работят допълнително, пренареждат мебелите, лъскат до блясък фаянса, преподреждат отново и отново шкафовете с кухненска посуда. Това е техният начин да успокоят мислите си, които по правило са винаги тревожни. Затова за психичното здраве на Девата е от критично значение да я оставяте да изживява в усамотение пристъпите си на свръхзаетост.

Скорпион

За типичните влюбени от останалите зодии, животът е онова, което споделят с другия, а времето насаме е кратка почивка. За Скорпионът обаче истинският живот е времето насаме, а срещите с другия са почивка. Схващате ли? Няма по-интровертен знак в зодиака от Скорпиона. Те се занимават толкова добре сами със себе си, че нямат реална нужда от никой друг. Страстни са, интелигентни, любопитни, лесно се увличат по нови теми и ги изследват в дълбочина. Ако не им оставяте достатъчно време за това, стават зловещо раздразнителни.

Стрелец

Вечният ужас на Стрелеца е да не загуби свободата си. В мига, в който ви заподозре, че искате да му наденете хомот и да го яхнете, връзката е приключила! За да се чувства щастлив и да продължава да ви обича, Стрелецът има нужда да се чувства като неоседлан кон – той решава кога и колко да препускате заедно и кога да завие встрани, а после пътищата ви отново да се срещнат. Държи на ритуалите си. Редовно излизане с компания близки приятели, спорт, всякакви хобита, на които се отдава сам, го поддържат радостен, енергичен и доволен.

Още от MissBloom за зодиите:

Най-алчните жени ще откриете сред тези 4 зодии

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

4 зодии, които най-бързо се впускат в нова връзка след раздялата

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Вашата дреха за есента според зодията ви
Астро съвети30 АВГУСТ 2020

Вашата дреха за есента според зодията ви

Забравете за тенденциите и оставете звездите да диктуват модните правила

Как да поддържаме форма според зодията си
Астро съвети09 АВГУСТ 2020

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981
Астро съвети02 АВГУСТ 2020

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Най-красивото пълнолуние в годината може да бъде и най-хаотичното

Секс съвети според зодията
Астро съвети29 ЮЛИ 2020

Секс съвети според зодията

Какво ви е нужно, за да откриете истинското удоволствие от секса