Най-алчните жени ще откриете сред тези 4 зодии

Телец повеждат списъка, но и останалите три зодии са царици на това да посрещат с презрение мъжете с плитък джоб

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Най-алчните жени обикновено се раждат под знака на Телеца. Освен че е управлявана от Венера, тази зодия е и земна и практична, а това удвоява апетита й за пари и лукс.

Научете повече за най-големите материалистки в зодиака:

Телец

Планетата управител на зодия Телец е Венера, която освен планета на красотата е и планетата на парите! Жените Телец ценят всички хубави неща в живота, които могат да се купят с пари. Повече от всичко друго те се стремят към сигурност и към лукс. Мъжете, които не обичат да харчат, трябва много да се пазят от тези чаровни кокетки, които поставят материалния си интерес на първо място!

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Рак

Ако жената Телец цени сигурността, то жената Рак е направо вманиячена от идеята да си осигури сигурен, стабилен и уреден домашен живот. Това включва верен мъж, послушни и добре гледани деца и, да, доста пари. Раците имат тенденция да са завистливи и егоистични, когато става дума за материални придобивки. Ако приятелка на жената Рак например получи от мъжа си комфортен апартамент, нова кола или мечтания ремонт на банята, това ще я побърка.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Лъв

Все пак, тя е кралицата, нали така? Жената Лъв копнее за най-доброто и го очаква от мъжа, който ще се появи в живота й. Наслаждава се на луксозните подаръци и е убедена, че точно такова отношение й се полага. Никоя жена Лъв няма скромно да откаже подарък, понеже е “твърде скъп”. А какво става тогава, когато жената Лъв се влюби в беден мъж? Нищо – такъв сценарии просто не е възможен! Нейният любовен радар изобщо не улавя сигналите на мъжете без пари и няма как да се окаже във връзка с подобен индивид.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Дева

Девите не са точно алчни, но са прагматични и пресметливи. Знаят цената си и очакват мъжа да им осигури приличен стандарт на живот. Не очакват лукс – но държат основните им нужди да са задоволени. С което типичната Дева няма да направи компромис, колкото и да е влюбена. Ще изживее тихомълком романса си с чаровния артист на свободна практика… след което ще си тръгне и ще намери по-комфортен пристан при някой разумен и щедър господин с голяма заплата.

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Най-лошите навици на всяка зодия
Астро съвети03 МАЙ 2020

Най-лошите навици на всяка зодия

Плюс съвети как можем да ги превъзмогнем

Каква зодия сте според японския хороскоп?
Астро съвети29 АПРИЛ 2020

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Тук обаче зодиите са само 11

Много шум убива любовта
Астро съвети23 АПРИЛ 2020

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Давайте им почивка, за да се запазят чувствата им

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати
Астро съвети15 АПРИЛ 2020

Двойният секстил към Меркурий на 17 април носи чудеса в общуването ни с другите

Използвайте този изключително благоприятен период, за да проведете важни лични разговори