Най-алчните жени ще откриете сред тези 4 зодии

Телец повеждат списъка, но и останалите три зодии са царици на това да посрещат с презрение мъжете с плитък джоб

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Най-алчните жени обикновено се раждат под знака на Телеца. Освен че е управлявана от Венера, тази зодия е и земна и практична, а това удвоява апетита й за пари и лукс.

Научете повече за най-големите материалистки в зодиака:

Телец

Планетата управител на зодия Телец е Венера, която освен планета на красотата е и планетата на парите! Жените Телец ценят всички хубави неща в живота, които могат да се купят с пари. Повече от всичко друго те се стремят към сигурност и към лукс. Мъжете, които не обичат да харчат, трябва много да се пазят от тези чаровни кокетки, които поставят материалния си интерес на първо място!

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Рак

Ако жената Телец цени сигурността, то жената Рак е направо вманиячена от идеята да си осигури сигурен, стабилен и уреден домашен живот. Това включва верен мъж, послушни и добре гледани деца и, да, доста пари. Раците имат тенденция да са завистливи и егоистични, когато става дума за материални придобивки. Ако приятелка на жената Рак например получи от мъжа си комфортен апартамент, нова кола или мечтания ремонт на банята, това ще я побърка.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Лъв

Все пак, тя е кралицата, нали така? Жената Лъв копнее за най-доброто и го очаква от мъжа, който ще се появи в живота й. Наслаждава се на луксозните подаръци и е убедена, че точно такова отношение й се полага. Никоя жена Лъв няма скромно да откаже подарък, понеже е “твърде скъп”. А какво става тогава, когато жената Лъв се влюби в беден мъж? Нищо – такъв сценарии просто не е възможен! Нейният любовен радар изобщо не улавя сигналите на мъжете без пари и няма как да се окаже във връзка с подобен индивид.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Дева

Девите не са точно алчни, но са прагматични и пресметливи. Знаят цената си и очакват мъжа да им осигури приличен стандарт на живот. Не очакват лукс – но държат основните им нужди да са задоволени. С което типичната Дева няма да направи компромис, колкото и да е влюбена. Ще изживее тихомълком романса си с чаровния артист на свободна практика… след което ще си тръгне и ще намери по-комфортен пристан при някой разумен и щедър господин с голяма заплата.

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да поддържаме форма според зодията си
Астро съвети09 АВГУСТ 2020

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981
Астро съвети02 АВГУСТ 2020

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Най-красивото пълнолуние в годината може да бъде и най-хаотичното

Секс съвети според зодията
Астро съвети29 ЮЛИ 2020

Секс съвети според зодията

Какво ви е нужно, за да откриете истинското удоволствие от секса

Новолунието ще повлияе най-зле на тези четири зодии
Астро съвети19 ЮЛИ 2020

Новолунието ще повлияе най-зле на тези четири зодии

Представителите на тези знаци да се приготвят за порция проблеми с връзките и негативни емоции