Розовата Луна на 19 април носи яснота за връзките и парите

Зодиите Везни, Овен, Рак и Козирог ще усетят най-силно влиянието му

Пълнолунието на 19 април се нарича Розова Луна и се очаква да извика на преден план въпроси, свързани с парите и с отношенията ни с другите.

Терминът Розова Луна се използва за пълнолунието през април всяка година и идва от розовите цветове, които са типични за природата по това време на годината.

Пълнолунието на 19 април пък попада в знака Везни. Това поставя акцент върху връзките ни с другите, както и върху всичко, свързано с парите. Моментът е подходящ да анализираме минали модели на поведение, да сме по-осъзнати за ситуацията и да приключим един цикъл от живота си.

Междувременно Меркурий, планетата на общуването, е в огнения знак на Овена. Това ще направи комуникацията днес и в следващите два-три дни много оживена и ще ни помогне да водим диалог и да достигаме до по-голяма яснота.

Уран пък се намира близо до Слънцето и е в опозиция с Луната. За много от нас са възможни изненади. Може изведнъж да открием нещо шокиращо, но не е задължително това да се окаже нещо лошо.

Влиянието на Розовата Луна ще е най-силно върху четири зодии: Везни, Овен, Рак и Козирог.

Хората от зодия Везни ще се радват на яснота и на по-голяма вътрешна стабилност. Пълнолунието ви окуражава да разчитате повече на себе си и да не се чувствате зависими от другите.

Зодия Рак ще почувстват прилив на ентусиазъм за бъдещето. При това те също ще изпитат желание и смелост да вземат нещата в свои ръце.

За представителите на зодия Овен периодът ще донесе силна емоционална активност. Фокусът пада върху интимните връзки. Ще имате нужда да балансирате енергията си и да се запитате дали давате и получавате по равно във връзката си.

За Козирог денят ще е свързан с предизвикателства и повишено напрежение в работата. Най-важното е да не губите самообладание и да не оставяте стреса да ви повали. Внимавайте и да не станете жертва на клюки и интриги.

Кои са най-мразените зодии?

4 зодии, които са опасни манипулатори

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Зодиите, които са винаги жадни за внимание

Защо не може да те преодолее според зодията?

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети20 МАЙ 2019

Зодиите, които не се спират пред нищо

Те не очакват животът им да е лесен и всичко да идва даром, а преследват целите си неотклонно

Астро съвети17 МАЙ 2019

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.

Астро съвети09 МАЙ 2019

4 зодии, които обичат лошите момчета

Тези жени са твърде подвластни на фантазиите си за страстна и изпепеляваща любов. И в реалността често се парят

Астро съвети30 АПРИЛ 2019

С какво мъжете от различните зодии винаги ни късат нервите

Ако си обичате мъжа, приемете го с неговия "чаровен" недостатък