4 зодии, които са опасни манипулатори

Ако имате близки отношения с тях, бъдете нащрек – неизменно ще дойде момент, в който ще се опитат да ви изиграят

Хората от тези четири зодии често прибягват до нечестни манипулации, за да постигнат своето.

Това се случва несъзнателно в голяма част от случаите. Тези зодии са надушили от ранна възраст какво работи, как най-лесно могат да се измъкнат от неприятности и да получат онова, което искат. И това се превръща в модел на поведение и в зрелите им години.

Това не ги прави лоши хора или пък “интриганти”. Но означава, че невинаги са честни и директни за желанията и намеренията си. Ако имате близки отношения с човек от този знак, научете се как да разпознавате манипулативните му тактики и ги парирайте, за да не стане връзката ви токсична.

Зодия Риби

Да, Рибите са чувствителни и състрадателни, но не допускайте грешката да ги помислите за безобидни. Те са едни от най-изкусните манипулатори в Зодиака. Типичните Риби никога и за нищо не са виновни. Нямате никакъв шанс да ги притиснете до стената и те да признаят, че са постъпили неправилно. Ще ви оплетат в приказки и накрая ще ви прехвърлят вината. Рибите използват ролята на жертва абсолютно всеки път – това е коронният им номер.

Коя е зодията, която ви разбира най-добре

Зодия Овен

Ако Овенът е нещастен, всички наоколо трябва също да са нещастни. Затова Овните имат навика да си измислят проблеми и да скапват настроението на близките/ колегите си, когато на тях самите не им върви. Ще започнат да ви наказват за измислени проблеми, ще ви внушават, че сте се провалили в нещо. Тяхната тактика за манипулация е от типа “топло и студено”: Както всичко е наред, изведнъж започват да се държат ледено студено и напълно ви игнорират. Така разчитат да ви извадят от равновесие и да ви объркат.

4 зодии, които са задушаващо ревниви

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Зодия Рак

Раците са прекалено емоционални и неуверени в себе си. Копнеят да бъдат обичани, но са твърде подозрителни. Самите те често са изгубени в собствения си вътрешен свят и не знаят как да навигират и да изразяват емоциите си. За да се справят, те манипулират дори най-близките си. Техният специалитет е да крият истинските си емоции и мотиви и понякога да показват едно, а да чувстват всъщност точно обратното. Ракът действа точно като животно, подгонено от хищник – движат се на зигзаг и точната логика и посока на действията им никога не е ясна.

Зодия Близнаци

Близнаците имат огромната слабост да клюкарстват и понякога така се подхлъзват, че обсъждат дори най-близките си зад гърба им. Изключително непостоянни са в мислите и в симпатиите и антипатиите си. За да прикрият този факт, те плетат толкова сложни интриги, че всички замесени накрая се объркват кой е виновен. Тайното оръжие за манипулация на зодия Близнаци е техният интелект, както и сладкодумието им. Знаят точно какво и как да кажат, за да влязат под кожата на човек. Но дори когато ви звучат напълно искрени, най-разумно е да останете нащрек.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети22 АВГУСТ 2019

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни