Астро Мания : Зодии14 ОКТОМВРИ 2017

Това са най-трудните за обичане зодии

Прекалено импулсивни или прекалено аналитични – ето какво притеснява половинките на тези господа

“Мъжете са от Марс, жените – от Венера”, категоричен е писателят Джон Грей, а ние все повече се убеждаваме в тази максима в неуспешните си опити да разберем противоположния пол.

Истина е, че любовта сама по себе си е доста сложна и понякога има нужда от повече време и усилия, за да разцъфне. Но друг път пък е най-лесното нещо. Защо се получава така?

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

Оказва се, че и тук имат пръст зодиите! Астролозите споделят, че определени представители на Зодиака се обикват от първата секунда, докато други са изключително трудни за обичане. Ето кои са те:

Телец
Представителите на тази зодия са много неуверени в себе си. Ето защо те непрекъснато се съмняват в своите способности и в това до колко заслужават да бъдат обичани. Често тези зодии са страдали много заради любовта и затова им е трудно да повярват, когато един прекрасен ден дойде перфектната за тях половинка. Те са и доста ревниви, което допълнително утежнява тяхното обикване.

Скорпион
Скорпионите са изключително емоционални, но рядко показват чувствата си. Често менят отношението си, защото не са сигурни какво точно искат и веднъж са много любвеобилни, друг път – студени. Това обаче трудно се приема от човека срещу тях. Едва когато узреят емоционално, могат да имат пълноценна връзка. Те се отпускат, само ако бъдат убедени, че не биха били наранени.

Зодиите, които се привързват най-силно

Дева
Девите подхождат разумно към една връзка и анализират всичко, вместо да се оставят на емоциите си. По този начин те държат хората на една ръка разстояние, докато не се убедят, че могат да им имат доверие. Това обаче не е никак лесно за разбиране. Трябва им време да се отпуснат в една връзка и го правят, едва когато започнат да имат доверие на партньора си. Но това изисква доста време.

Стрелец
Импулсивни и непостоянни, Стрелците са доста трудни за обичане. Едновременно с това са много интересни и партньорите им никога няма да скучаят. Това обаче ги кара постоянно да търсят следващото приключение и се впускат в нови, и нови предизвикателства, което действа изтощаващо на партньорите им. Ако издържат обаче, те ще бъдат много щастливи с тях.

Най-неверните мъже според зодията

За още любопитна информация за зодиите, последвайте MissBloom във Фейсбук!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии26 ФЕВРУАРИ 2020

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Ето кой е най-сигурният начин да изгубите любовта на половинката си

Зодии21 ФЕВРУАРИ 2020

Зодиите, които най-трудно ще накараш да се влюбят

Тези знаци могат да изпитват силни чувства, но дълго ще бранят сърцето си, преди да допуснат в него нов човек

Зодии15 ФЕВРУАРИ 2020

Първият ретрограден Меркурий за десетилетието ще бъде най-тежък за три зодии

Периодът започва то 16 февруари и ще продължи до 9 март

Зодии10 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 10 до 16 февруари

Тази седмица повечето зодии ще изпитват затруднения - след засегнатите ще са зодии Овен, Рак, Лъв и Стрелец