Получават ли се връзките между хора от една зодия?

Зависи коя е тя, казват астролозите

Част от зодиите са много подходящи за връзка помежду си. Останалата част обаче могат да имат сериозни трудности.

Любопитно ли ви е кои са те?

Хармонични връзки на хора от една зодия:

Телец & Tелец

Телците са големи традиционалисти и рутината не ги плаши. Затова фактът, че си приличат, не е проблем за двама Телци. Много добре могат да се сработят най-вече когато са се запознали достатъчно млади и все още проявяват някаква гъвкавост спрямо навиците на другия.

Лъв & Лъв

Лъвовете са щедри и романтични, затова могат да се разберат чудесно. Единственият риск е борбата за внимание, но ако двамата са достатъчно зрели, ще могат да направят компромис. И когато едното коте ръмжи, другото умее да мърка и да изчака.

Везни & Везни

Везните са хора на баланса и на компромисите, така че също биха могли да имат хармонична връзка понежду си. Особено ако не се увличат в театралничене, както и ако не са твърде нерешителни.

Стрелец & Стрелец

Отлична комбинация. Един Стрелец перфектно разбира нуждата от свобода на друг Стрелец и няма да го задушава с изискванията си. Двамата умеят да се забавляват и да откриват света заедно.

Кои са най-мразените зодии?

Дева & Дева

Девите са умни и с отлично умение да комуникират, затова се възхищават една на друга. Разговарят свободно и честно и умеят да разрешават проблемите си, което подхранва доверието между партньорите.

Рак & Рак

Животът на всеки типичен Рак се върти около къщата и децата и като цяло около домашната сигурност. А това е нещо, което може много силно да свърже двама представители на този знак във връзка.

Трудни връзки на хора от една зодия:

Овен & Овен

Като “бебетата” на Зодиака, Овните държат да са винаги на първо място. В една връзка, Овенът е този, който се нуждае да бъде обгрижван, иначе нещата не се получават. Усещате накъде бием – двама души няма как да бъдат едновременно номер 1.

Близнаци & Близнаци

В една връзка непостоянните Близнаци се нуждаят от една идея по-зрял и отговорен партньор. Иначе трудно могат да изградят достатъчно стабилни и дългосрочни отношения. Два Близнака заедно обикновено се разпадат доста бързо като двойка.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Козирог & Козирог

Също като представителите на зодия Овен, Козирозите са родени лидери. Макар да не са толкова открито агресивни, и със сигурност да не се държат детински, типичните Козирози държат да определят правилата в една връзка. Затова трудно може да се получи нещо хармонично между два Козирога.

Водолей & Водолей

Техният проблем е, че през целия си живот са във фази на крайност. Ту се затварят в собствения си свят и не могат да търпят никого, ту са свръхобщителни и правят планове за след работа всяка вечер. Ако тези периоди не са синхронизирани, два Водолея във връзка трудно ще намерят обща база за щастие.

Риби & Риби

Много са мили, но главата им е винаги в облаците. Типичните Риби постоянно се влюбват в измислени образи, те преследват фантазията си за един човек и на някакъв следващ етап често разбират, че тя няма нищо общо с истинската същност на партньора им. Две Риби често е равно на твърде много фантазии и драма, липса на граници и на каквато и да е стабилност.

Особен случай:

Скорпион & Скорпион

Като най-страстният и мистериозен знак, Скорпионът винаги е способен на изненади. А връзката между два Скорпиона може да бъде само две неща – или нещо страстно, истинско и неразрушимо, или адска битка за власт, в която взаимно си причиняват болка. Зависи от това колко емоционално зрели са и дали някой от тях ще изневери на другия. Ако се случи второто, по-добре да не сте наоколо!

4 зодии, които са задушаващо ревниви

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

За какво лъжат зодиите?

Девите са духовните лечители на зодиака

Това са най-трудните за обичане зодии

5 смъртоносни реплики на зодия Скорпион

Най-неверните мъже според зодията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети16 ЮЛИ 2019

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Бъдете много внимателни и дръжте очите си на четири, когато говорите с тях

Астро съвети15 ЮЛИ 2019

Гръмотевичната Луна на 16 юли носи съдбовни знаци

Тогава Пълнолунието и Лунното затъмнение ще съвпаднат, най-засегнати ще бъдат Козирог и Рак

Астро съвети12 ЮЛИ 2019

Любимите обувки на всяка зодия

Вашият знак ще ви подскаже как да откриете перфектния модел

Астро съвети10 ЮЛИ 2019

Изберете си дестинация според зодията

Стрелецът не се спира на едно място, Ракът обича семейната ваканция. Вижте кои места да посетите това лято