Звезди : Интервю03 СЕПТЕМВРИ 2017

Енцо – злодеят от “Дневниците на вампира”, когото всички обичат

Майкъл Маларки за световната слава на шоуто и ролята, променила живота му

Ти си един от специалните гости на първия Aniventure Comic Con в България. Хората, които посещават събития като Comic-Con, са много отдадени на комикси, сериали и филми. На какво си отдаден ти самият?

Едно от хобитата ми е да откривам нова музика. Вътре в себе си все още съм онова момче, което работеше в музикален магазин. Днес създавам много плейлисти в Spotify. Ако отидете на профила ми и скролнете надолу, можете да ги чуете. Да откривам нова музика ми доставя несравнимо удоволствие, особено ако мога да чуя нещо от местната сцена на градовете, които посещавам. Има толкова много музика, за която хората не знаят. А ако не знаеш как да търсиш, никога няма да я откриеш.

Енцо - злодеят от "Дневниците на вампира", когото всички обичат

Всеки човек има своите идоли – хора, които ни вдъхновяват да бъдем като тях. Има ли за теб актьор или музикант, на който се възхищаваш?

“Възхищавам се” е слабо определение за отношението ми към Том Уейтс. Когато за пръв път чух “Rain Dogs” в гимназията, албумът ме грабна като никой друг и това не се е променило и до днес. Беше перфектен баланс от прямота, пищност и единствен по рода си звук, вдъхновен от толкова много жанрове.

Кой е най-запомнящият се момент в кариерата ти досега?

Главните роли в “Пролетна буря” на Тенеси Уилямс и “Отвъд хоризонта” на Юджийн О‘Нийл, които бяха поставени в Националния театър в Лондон. Когато започнах да уча в LAMDA, казвах на приятелите си, че Националния театър е единственото място, на което искам да работя. За мой ужас това се оказа първата ми работа. Шоуто получи страхотни ревюта от критиците, беше разпродадено и след това удължено. Това беше първата ми истинска работа като актьор. Буквално “да те хвърлят в дълбокото”! Изживяването е трудно да бъде надминато.

С актьорската кариера, концертите и пътуванията, графикът ти е много натоварен. Как си почиваш, как се откъсваш от света?

Ако трябва да бъда честен, когато съм на снимачната площадка, на концерт или в студиото, тогава успявам да се “изключа”. Тогава си позволявам да се отпусна. Има някакво спокойствие, което идва с тези неща. Пътуването, промотирането и това, че си далеч от вкъщи – това е трудното. Самата работа, колкото и трудна да е понякога, идва със своите плюсове. След нея идва единствено сънят. За съжаление, в момента здравословният сън е лукс за мен.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРВЮ

Ексклузивно със Сара Джесика Паркър за аферите, срещите и "Развод"
Интервю26 ФЕВРУАРИ 2018

Ексклузивно със Сара Джесика Паркър за аферите, срещите и "Развод"

"Не оправдавам хората, които имат афери... Но защо е толкова голям проблем, защо е табу да се говори за това?"

От сайт за 19 долара до модна империя - истории от кухнята на Alessa
Интервю04 ЯНУАРИ 2018

От сайт за 19 долара до модна империя - истории от кухнята на Alessa

Трудно ли се постигат мечтите в България? Ето какво казват създателките на марката Мими и Мая пред списание OK!

Михаела Маринова: "Мечтаех за сцената, а се оказа, че тя вече ме е избрала"
Интервю21 ДЕКЕМВРИ 2017

Михаела Маринова: "Мечтаех за сцената, а се оказа, че тя вече ме е избрала"

19-годишната изпълнителка грабна награда Жена на годината 2017 в категория "Музика"

Пъстрият свят на българската дизайнерка Иванка Христова
Интервю06 ЮНИ 2017

Пъстрият свят на българската дизайнерка Иванка Христова

За пътя от България до лондонския моден подиум и вдъхновението, което родината й дава, тя споделя пред Miss Bloom