Ексклузивно със Сара Джесика Паркър за аферите, срещите и “Развод”

“Не оправдавам хората, които имат афери… Но защо е толкова голям проблем, защо е табу да се говори за това?”

В последните години каймакът на Холивуд обърна своя поглед към телевизията, благодарение на сериали като “Игра на тронове”, “Западен свят”, “Фарго” и др.

За Сара Джесика Паркър обаче, участието й в “Развод” на HBO всъщност е дългоочаквано завръщане към малкия екран, каквото феновете й от десетилетие чакаха.

Години след края на обичания от милиони “Сексът и градът”, Паркър отново ни радва от малкия екран, този път в ролята на Франсес – жена, която преосмисля живота си и решава да започне всичко на чисто. Слагайки край на 10-годишния си брак с Робърт (Томас Хейдън Чърч), тя се впуска в един нов свят на независимост, срещи с нови правила и сложни връзки. Вече втори сезон Франсес и бившият й съпруг трябва да се справят с последиците от вихрения развод и да разберат как да построят живота си наново.

Повече за героинята, собствените й възгледи върху брака, Tinder, срещите и аферите, Сара Джесика Паркър разказва в екзклузивно интервю, предоставено на MissBloom от HBO Bulgaria. 

Ексклузивно със Сара Джесика Паркър за аферите, срещите и "Развод"

Ритуалите за красота на Сара Джесика Паркър

Във втори сезон на Развод твоята героиня Франсис вече открива сама своя път както в кариерата, така и в срещите. Вероятно това е странно за нея, тъй като е била с Робърт (бившият й съпруг, бел.ред.) още от колежа.

Самата аз се опитвам да мисля за времето, което прекарвам сама, разделена от съпруга си. И то не е малко, все още ми се случва. Понякога пътуването по работа е разрушително за връзките. Снощи например ми се наложи да отида до Лос Анджелис, само за една вечер. Имах цялата хотелска стая само за себе си. И понякога е хубаво да останеш сам, дори за малко.

Очевидно е, че тя проправя пътя си в срещите, но знае какво иска и какво не иска, докато Робърт се движи доста по-бързо от нея…

Чувала съм, че това правят мъжете. Бих казала, че това вероятно важи за мъже, които са свикнали да имат връзка. В един момент чувствах, че и тя трябва да си намери някого. Но според мен, в края на краищата, жените са като котките. Имам предвид, че те са по-независими. За жените, които са свикнали да бъдат независими, разводът е по-лесен.

Ексклузивно със Сара Джесика Паркър за аферите, срещите и "Развод"
Ключовите елементи от пъзела, наречен Кари Брадшоу

Разговаряхме за авторката Естер Перел, автор на книгата Срещи в плен. Според нея, всеки човек има няколко брака в живота си. Те могат да бъдат с различни хора или с един и същ човек, но идеята е, че когато ние се променяме, бракът също се променя с нас. Според теб дали това е така, трябва ли тези връзки да еволюират?

Да, според мен това е чистата истина. Поне ако погледнеш успешните бракове, нейното твърдение е вярно. Вероятно дори е научно доказано, защото когато другият се променя, ти трябва да се промениш с него или да си съгласен с тази промяна. Ако и двамата искате нещо ново… Можете да погледнете към връзките на хората, които познавате. Личи си когато и двамата все още се радват на взаимната си компания, на момента, на този период от брака. Затова или имаш пет променящи се брака в един, или пет нови.

Продължава на стр. 2

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРВЮ

От сайт за 19 долара до модна империя - истории от кухнята на Alessa
Интервю04 ЯНУАРИ 2018

От сайт за 19 долара до модна империя - истории от кухнята на Alessa

Трудно ли се постигат мечтите в България? Ето какво казват създателките на марката Мими и Мая пред списание OK!

Михаела Маринова: "Мечтаех за сцената, а се оказа, че тя вече ме е избрала"
Интервю21 ДЕКЕМВРИ 2017

Михаела Маринова: "Мечтаех за сцената, а се оказа, че тя вече ме е избрала"

19-годишната изпълнителка грабна награда Жена на годината 2017 в категория "Музика"

Енцо - злодеят от "Дневниците на вампира", когото всички обичат
Интервю03 СЕПТЕМВРИ 2017

Енцо - злодеят от "Дневниците на вампира", когото всички обичат

Майкъл Маларки за световната слава на шоуто и ролята, променила живота му

Пъстрият свят на българската дизайнерка Иванка Христова
Интервю06 ЮНИ 2017

Пъстрият свят на българската дизайнерка Иванка Христова

За пътя от България до лондонския моден подиум и вдъхновението, което родината й дава, тя споделя пред Miss Bloom