Здраве & Фитнес : Фитнес08 ФЕВРУАРИ 2022

Тренировъчният режим, който превърна Лили Джеймс в Памела Андерсън

За пет месеца актрисата е постигнала фигура като на спасителка на плажа

Въпросът, на който винаги ще търсим отговора – какво е нужно, за да имаме тялото на Памела Андерсън.

Трансформацията, която Лили Джеймс претърпя за участието си в “Pam & Tommy”, е може би една от най-добрите сред последните филмови проекти. Зад нея обаче не стои само добре подбраният костюм или експертната работа на гримьорите и коафьорите. За да се преобрази в Памела Андерсън, Лили се е подложила на пет месеца усилени тренировки и резултатът очевидно си заслужаваше.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от MATT | Personal Trainer (@mattbevan_)

Тежкият тренировъчен режим е бил съставен от звездния треньор Мат Беван. Сега пред британския Vogue той разкри какви точно са били целите им с Лили в началото на целия процес и как са успели да постигнат желаните резултати.

“Трябваше да пресъздадем вроденото самочувствие и сила на Андерсън, докато същевременно се постараем Лили да изглежда възможно най-естетически близко до нея”, споделя Мат.

Заради пандемията обаче пред тях имало още едно предизвикателство – всички тренировки е трябвало да бъдат онлайн, и то в нестандартни часове от деня. Дали сутрин в 5:30, или вечер след 17-часов работен ден, но това не е спряло Лили.

Тренировъчният режим, който превърна Лили Джеймс в Памела Андерсън

“Трябваше да бъдем креативни и да използваме леки дъмбели, ластици за тренировка, дискове и дори кърпи (да, тези, с които принципно човек би се забърсал)”, споделя още треньорът. Първоначално упражненията са били по-леки с фокус върху правилното им изпълняване, а след това е дошъл ред на тренировките за цялото тяло, кардиото и кръговите тренировки.

Сред най-често срещаните упражнения са били мъртвата тяга с дъмбели, гоблет клек и напади. Нерядко са използвали стратегията за оптимизиране на тренировките с редуване на движения за горната част на тялото с долната, така че да се активира всеки мускул.

Тренировъчният режим, който превърна Лили Джеймс в Памела Андерсън

По отношение на диетата също е имало големи промени в режима на Джеймс. “Избрахме да останем с по три основни ядения на ден и няколко снакове. Не искам никой да се лишава от това, което обича, затова позволихме в диетата й да има по едно или две неща, с които да се поглези всяка седмица”, споделя Мат. Забранените храни и напитки са били малко – диетата й е била без рафинирана захар и алкохолът е бил позволен само през уикенда. Останалото са постигнали с много добра хидратация и усилени тренировки.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Кратка тренировка с Дилета Леота
Фитнес13 СЕПТЕМВРИ 2022

Кратка тренировка с Дилета Леота

Постелка и стена – това е всичко, от което се нуждаем, за да направим тази кратка, но интензивна тренировка.

10-минутна тренировка убиец на мазнини и калории
Фитнес13 МАРТ 2022

Най-релаксиращата тренировка за корем

+ разтягания за гръб

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките
Фитнес12 МАРТ 2022

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Активният начин на живот ни дава възможността да забавим часовника с до 10-12 години