Здраве & Фитнес : Фитнес18 НОЕМВРИ 2016

Стопете излишните килограми с Kangoo Jumps

Новата програма на Кинга Себестиен обещава отслабване с над 20 кг

Искате да отслабнете трайно с над 20 килограма? Това е възможно с Kangoo Jumps и то само за броени месеци.

Световноизвестната инструкторка по Kangoo Jumps Кинга Себестиен стартира нова ефективна програма, наречена “Fat Burning“. Тя се състои само от три упражнения на седмица, но резултата е повече от впечатляващ. За три месеца може да се разделите с 20 кг и то без каквито и да е строги диети.

kangoo-1

За да запознае феновете си с новата си програма, Кинга стартира Kangoo Jumps маратон из цяла Европа. Поредната й спирка бе в Банско по време на международния Фитнес Фестивал България, който се проведе на 11-13 ноември. Над 250 човека бяха дошли да се поизпотят заедно с Кинга, а накрая имаше и победител, който си тръгна с чифт Kangoo обувки.

kangoo-2

Програмата на Кинга включва няколко пакета, които могат да бъдат закупени на www.kingasebestyen.com и разбира се, има много награди за тези които са отслабнали най- много.

Кинга е координатор, треньор и дистрибутор на Kangoo Jumps с изключителни права за Румъния, България, Швеция и Сърбия. Тя е билa инструктор по аеробика, Fitball и пилатес в продължение на 20 години. Cъщо така е сертифициран личен треньор и диетолог и може да се похвали с богат опит в работата с деца със затлъстяване.

Кинга споделя, че Kangoo Jumps е нейният живот и именно той я прави известнa. “Щастлива съм, че практикувам този спорт, правя го с цялото си сърце”, споделя известната инструкторка. Но Kangoo Jumps не е само спорт, но и мисия за Кинга. Чрез него тя помага на хора в нужда, организирайки благотворителни събития “Kangoo Jumps save the life”. Посредством спорта тя събира дарения за деца, болни от рак. “Харесва ми, че с Kangoо Jumps правим хората щастливи и удоволетворени и ги караме да забравят за ежедневните си проблеми. Искам всички да се отпуснат и да се забавляват с нас”.

Снимки: IFCB – International Fitness Convention Bulgaria

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Кратка тренировка с Дилета Леота
Фитнес13 СЕПТЕМВРИ 2022

Кратка тренировка с Дилета Леота

Постелка и стена – това е всичко, от което се нуждаем, за да направим тази кратка, но интензивна тренировка.

10-минутна тренировка убиец на мазнини и калории
Фитнес13 МАРТ 2022

Най-релаксиращата тренировка за корем

+ разтягания за гръб

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките
Фитнес12 МАРТ 2022

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Активният начин на живот ни дава възможността да забавим часовника с до 10-12 години