Една жена на 48: Перфектната форма на Наоми Кембъл

Супермоделът залага на много вода, йога и никакво месо

Иконата на модната индустрия Наоми Кембъл разчупва схващането, че модата е до време. Красавицата днес навършва 48 години и продължава да е едно от най-търсените лица на котешката пътечка.

Но как го постига? Тя е вегетарианец, не хапва нищо след 8 часа вечерта и кара 2-3 дни в седмицата на сокове – това е режимът на Наоми, който очевидно действа. Тя се слави като перфекционист, а това няма как да не се отрази на режима й на хранене.

Тайните за красота на Наоми Кембъл

Ежедневно супермоделът се поти на йога, пилатес или зумба всяка сутрин и следобед. Тя разкрива пред американския Harpers Bazaar своята диета и тренировъчна програма, които следва. Надтолната й книга пък е “Clean” на д-р Алехандро Юнгер, която разкрива всичко за детоксикацията и прочистването нa тялото “отвътре”.

Една жена на 48: Перфектната форма на Наоми Кембъл

Наоми разкрива, че се храни диетично 24 часа от ежедневието си. Всяка сутрин тя пие чаша топла вода с лимон и пробиотици, следва чаша зелен чай, специална смес за укрепване на имунната система и напитка с алое вера за по-добро храносмилане.

След тренировката си по йога (или пилатес) пие зелен зеленчуков сок. Обядът й включва – отново зеленчуков сок или чай от лайка или от мента. Може да ги замени и със специалната вода SmartWater (която съдържа много електролити).

Наоми Кембъл показа новия си приятел

Що се отнася до самата вечеря тя заявява: “Аз не обичам да ям след 20ч. Ето защо предпочитам да хапвам обилно на обяд и пропускам вечерята. Ако изляза с приятели на вечеря, хапвам, само че малко. Разбира се, не пия алкохол и никога не ям десерт”, споделя Кембъл.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Кратка тренировка с Дилета Леота
Фитнес13 СЕПТЕМВРИ 2022

Кратка тренировка с Дилета Леота

Постелка и стена – това е всичко, от което се нуждаем, за да направим тази кратка, но интензивна тренировка.

10-минутна тренировка убиец на мазнини и калории
Фитнес13 МАРТ 2022

Най-релаксиращата тренировка за корем

+ разтягания за гръб

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките
Фитнес12 МАРТ 2022

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Активният начин на живот ни дава възможността да забавим часовника с до 10-12 години