Май не искам, ама ако ти много искаш… ами, не знам

Или най-бързият начин да загубите и интереса, и уважението на един мъж

Определен мъж проявява интерес към вас. Вие му давате сигнали, че не сте сигурна дали е взаимно. Какво в този случай означава “Не знам?” – по-скоро да или по-скоро не? И кой от двамата ще се побърка първи в тази ситуация?

Сигурно е едно. Че ако попадне на такава жена, мъжът е изтеглил късата клечка.

За обърканото момиче всичко е под въпрос, освен нуждата й от внимание.

Тя е очарована от всяка форма на интерес, затова не отхвърля категорично никого. Колекционира “опции”. По същия начин, по който се преяжда с шарени бонбони, между които някои са с изтекъл срок.

Мъжът може да е отблъскващ, може да й е твърде нисък, може да е с малка заплата, може да е женен, въобще, може да е извън периметъра на интересите й. Но тя все пак ще се спре при него, ще погъделичка въображението му с малко кокетство и полъх на парфюм и ще се порадва на интереса му така, както се радва на кученца в зоомагазин, които няма никакво намерение да взема вкъщи.

В отговор на пуснатия му аванс обаче, мъжът може би ще положи допълнителни усилия. Тези усилия понякога ще вземат да я убедят и двамата може да правят секс/ да започнат връзка, нищо, че тя в началото си е мислела друго.

Обърканото момиче на този етап е двойно по-объркано. Тя се оказва с мъж, когото май харесва донякъде, ама не й е съвсем топ. Той от самото начало усеща, че тя се чуди, но се чуди защо и сега тя продължава да се чуди, след като е казала “да”.

Горкият – само опитът може да спаси един мъж в подобна ситуация. И то като още в самото начало го предпази от по-нататъшни контакти с обърканото момиче и го насочи другаде.

За обърканото момиче нищо не се свежда до ясни категории. За нея един мъж може да е обвързан, обаче “жена му е абсолютно луда и там нещата са обречени”. Друг е грозен, но мил, а тя понякога има такава нужда да си почати с някого, когато денят й е бил гаден. Трети е отвратителен женкар, обаче е с егати тялото и освен това един път я заведе в новооткрит винобар и докато си говореха и той топло се взираше в очите й, й се стори, че май има нещо, а и приятелките й все я питат какво стана с онзи с хикс шестицата, защото май малко й завиждат. Четвърти е колега, а тя има непоклатими принципи да не спи с никой на работа. Само да не ставаше на 30 след два месеца и да не я обхващаше паника, че ще й изтече времето за бебе…

Какво да правим, като в този аспект мъжете наистина са по-силният пол!

Те имат простичка и добре работеща система за избор на партньорки. Разбират сравнително бързо дали жената срещу тях е апетитна мръвка за секс, но само толкова, дали е от типа, който биха завели при мама, или е от типа “няма шанс да ми го вдигне дори и след едно голямо отлежало” – и действат по съответната установена процедура. В първия случай, ще се пробват да преспят с вас, но ако цялата хамалогия заплашва да му глътне повече време и средства, ако започнете да искате кино, ресторанти, обувки и парфюми, по-скоро ще пропуснат. Във втория случай ще склонят на киното и вечерите и даже ще го направят с желание. Третият е съвсем ясен.

Обърканото момиче обаче иска едно, мисли си, че иска друго и в крайна сметка получава трето… От преяждане със случайни пориви на внимание критериите й са неестествено раздути. Но в момента, в който реши проблема с ниското си самочувствие, нещата може да й се подредят много по-успешно.

Ако сте мъж, пожелайте й късмет и гледайте как ще се справи. От разстояние.

Може да прочетете още:

Най-дразнещите типове жени

Звезди за мразене

Ограбените спомени на Инстаграм туриста

Големите досадници в социалните мрежи

Прочетете какво да НЕ правите, ако искате да се разделите с един мъж достойно

Причината той да е “приятел” с бившата си няма да ви хареса

Смятаха я за твърде “дебела” да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор…

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...