Какво прави една жена страхотна в леглото

Готови ли сте за откровените мъжки отговори?

Какво кара един мъж да ви смята за страхотен партньор в леглото?

Вероятно много от нас са си задавали този въпрос поне веднъж. За щастие, противно на нашите очаквания, мъжете обичат да говорят за секс толкова, колкото и ние. Как те биха отговорили на това питане, което мъчи женската половина от човечеството? Оказва се, че ако партньорката им притежава тези шест качества, тя е истинско съкровище, що се отнася до интимните ласки.

Какво прави една жена страхотна в леглото

И не, дами, никой не се интересува как изглеждате, докато правите секс. (С други думи – забравете за целулита!)

Не го осъждате

Независимо дали става дума за фантазиите на партньора ви, или собствените ви желания, важно е да бъдете готова на експерименти. Но ако сте решили да си споделяте неща, които са наистина единствено в сферата на въображението, бъдете подготвени за това, което ще чуете. В крайна сметка е ясно, че няма да ви се наложи задължително да го правите. Споделянето с партньора е полезно, тъй като всеки от двамата открива нови неща, които го привличат.

Иновативна сте

Виждате облегалка на диван и в същото време чудесна възможност за кучешката поза. Виждате шал, а в същото време и нещо, с което можете да вържете ръцете на партньора си. Да бъдете креативна и да търсите нови начини да разнообразите нещата в спалнята е много важно за добрия секс.

Какво прави една жена страхотна в леглото

Мислите за секс, и то доста

Фантазиите наистина са хубаво нещо! Така че следващият път, когато неволно се загледате в снимки на Хенри Кавил във Facebook, не бързайте да затваряте прозореца. Позволете си да забелязвате нещата, които ви се струват секси, тъй като има пряка връзка между дейността на мозъка и нашето либидо.

Какво е секс на бавен огън и за кого е полезен

Неговите сексуални нужни са важни за вас

Тук не става дума винаги да поставяте на пиедестал нуждите на половинката, тъй като и вашите оргазми са важни. Но за мъжа до вас ще бъде адски възбуждащо, ако от време на време се фокусирате върху това да му доставяте удоволствие. Съгласявайте се на пози, които той обича или пък се пъхнете под завивките сутрин, когато обикновено той е в настроение за секс. Дръжте се с него така, както искате той да се държи с вас и сексуалният ви живот ще се подобри значително.

Бихте пробвала (почти) всичко, поне веднъж

Трудно е да бъдеш добра в леглото, ако правиш само каквото си знаеш и не искаш да промениш нещата по никакъв начин. Да, ако приятелят ви иска тройка, а вие не сте навита, е съвсем в реда на нещата да му откажете. Но ако желанията му не са в пълен разрив с вашите потребности, не се свенете да кажете “Окей, нека пробваме!” или “Защо не?”.

5 неща, които провалят една връзка

Какво прави една жена страхотна в леглото

Наслаждавате се на соло ласки

Жените, които са на “ти” с тялото си и знаят кое точно им харесва и как да го направят, водят много по-качествен сексуален живот и се наслаждават повече на ласките с партньора. И е важно да не забравят колко полезно е да мастурбират, дори когато имат връзка. Може да смятате, че това ще ви направи по-незаинтересувани от креватните занимания с любимия, но всъщност тук важи точно обратното.

Петте степени, през които преминава истинската любов

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...