Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1

Или какво харесахме от колекции Есен 2013

Jason Wu 
Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1
Дизайнерът се радва на огромен успех през последните години. Мишел Обама заложи на негови рокли и на двете официални вечери по случай стъпването в длъжност на съпруга й. Червената рокля, която той проектира специално за Мишел обра овациите на всички модни критици. А с тази колекция не изневерява на стила си и той самият я определя като “най-женствената”, която е правил. И не можем да не се съгласим. Ефирните рокли са издържани основно в черно-бяла палитра, с малко присъствие на червено. 
Monique Lhuillier 

Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1
Зеленото властваше в есенната колекция на Моник както в интериора, така и в самите модели. Дългите рокли носеха познатия почерк на дизайнерката, към която звездите често прибягват щом стане дума за червен килим. Любимите дантели, пайети и други украшения се допълваха от преливащи омбре цветове и животински принт. Всичко това беше гарнирано с обувки, боти и сандали с дантела, PVC и сатен. 
Prabal Gurung 

Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1

Миналата година беше повече от успешна за непалския дизайнер, след като получи признание от кралска особа – Кейт Мидълтън. Известен със смелите си палитри и принтове, тази колекция обаче нямаше нищо общо с обикновения стил на Prabal. Разчупени костюми и асиметрични рокли преобладаваха, а цветовете бяха черно, червено и милитъри зелено.
Zac Posen  

Седмицата на модата в Ню Йорк: част 1

Зак Посен се радва на обилни количества слава не само заради спиращите дъха колекции, а и заради участието си в Project Runway. Несъмнено сега, когато е в центъра на прожекторите, знаменитостите ще прибягват до неговите услуги още по-често. А и има за какво, защото есенната му колекция по нищо не отстъпва от другите и роклите в нея скоро ще се видят на редица червени килими, а защо не и на наближаващите Оскари? В колекцията преобладават меки есенни цветове и пастели – бледо розово, бордо (отново), жълто, златисто и кафяво. 
Снимки: Profimedia
Виж още:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИЗБОРЪТ НА РЕДАКТОРИТЕ

Десетте правила в дома на Емили Шуман
Изборът на редакторите11 СЕПТЕМВРИ 2019

Десетте правила в дома на Емили Шуман

Известната блогърка споделя как поддържа къщата си стилна, но уютна

Това е зодията, която винаги ви къса нервите!
Астро съвети06 МАРТ 2018

Това е зодията, която винаги ви къса нервите!

Ето защо не можем да понасяме хората от предходния знак:

Как да намалим стреса само за 5 мин.
Better me14 ЮЛИ 2017

На колко години сте? Внимавайте, ако са 29, 39, 49, 59...

Ставаме склонни към изневяра и депресия

Пълен хороскоп за месец януари
Астро съвети15 ЯНУАРИ 2016

Пълен хороскоп за месец януари

Много любов и страст за Телец и Водолей, нови работни проекти за Близнаци и Риби