Мода : Новини17 НОЕМВРИ 2016

Just Do It! Бела Хадид е момичето на Nike

От спортната марка избраха супермодела за своя нов посланик

Напоследък рекламните кампании на спортните марки като Adidas, Puma и Reebok не отстъпват по нищо от тези на Dior и други доказали се с времето модни къщи. 

И не защото си приличат като концепция, а заради лицата, които избират да ги представляват. Puma спечелиха много с назначаването на Риана като креативен директор, а в кампаниите им виждаме social-media звездата Кайли Дженър и топмодела Кара Делевин, Adidas си имат Карли Клос, а Джиджи Хадид съвсем наскоро разкри, че е новото момиче на Reebok.

За щастие има още една красавица с фамилия Хадид, която по нищо не отстъпва на сестра си и смеем да твърдим, че кариерата й се развива с главозамайващо темпо. Ето защо не се изненадахме, когато разбрахме, че Бела е новото лице на Nike.  

bella-hadid7

Новината беше съобщена от брюнетката в профила й в Instagram. Бела с гордост позира пред своя билборд в Ню Йорк, облечена изцяло в черни спортни дрехи и разбира се маратонки Nike. “Толкова се вълнувам да съобщя, че официално съм част от семейството на NIKE,” коментира под снимката по-малката сестра. Хадид е част от новата кампания на спортната марка, в която вземат участие и известни спортисти, сред които тенисистката Серена Уилямс. 

bella-nike

Феновете на Бела побързаха да я поздравят, но и тя, като сестра си Джиджи, стана жертва на остра критика по отношение на теглото й. “Тя не само, че не е атлет, но и дава на младите момичета нереалистични представи за телата им,” гласи коментар под снимката й в социалната мрежа. Истината е, че в последно време моделът тренира доста по-усилено и е наясно с коментарите по отношение на тялото й: “Теглото ми варира както на всеки друг и мисля, че ако хората ще ме критикуват, това е най-лошото нещо, което могат да направят. Всеки е различен. Наистина не целях да отслабна толкова. Искам си гърдите обратно. Искам си дупето обратно,” заяви наскоро тя.

bella-vs-wings

Очевидно е обаче, че стегнатата й фигура е направила впечатление на когото трябва. И като казваме когото трябва, имаме предвид Victoria’s Secret. Хадид ще направи своя дебют на котешката пътечка на най-пищното модно шоу, а вече имаме и задкулисен поглед към един от тоалетите. На ексклузивните кадри за списание People виждаме Бела да пробва първите си крила, допълнени от бляскави сутиен и бикини.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.